Yahoo Web Search

 1. About 2,490,000 search results
 1. Cineplexx Kosovo është kinemaja e parë në Kosovë me 6 salla dhe afro 900 ulëse, që mundëson shfaqjen e 10 filmave të ndryshëm në ditë. Me përdorimin e faqes së kinemasë Cineplexx, ju bini dakort me përdorimin e cookies.

 2. Luaneshat e Kodrës. Dramë | 83 Minuta. Filmi fillon më: 12.05.2022. Mos harroni filmin Hiqeni nga Lista ime. Përshkrim i shkurtër: Tre gra të reja dhe me shpirt të lirë vendosin të ikin nga jeta e tyre e përditshme dhe të krijojnë një bandë. Aktorë: Luàna Bajrami, Era Balaj, Andi Bajgora.

 3. Lloji. Të Gjitha. Të Gjitha Aventure Aksion Animacion Balet Biografi Dokumentar Dramë Ekranizim i veprës letrare Erotik Familjar Fantazi Film lufte Historie Horror Komedi Koncert Krim Koncert-Live Transmetim-Live Muzikfilm Oper Romancë Satirë Fantazi Sport Ekstrem Theater Triller Tragji-komedi Western. Rendit :

 4. Filmat & Biletat. Albi Mall, Zona e re Industriale, Veternik-Prishtinë. 10000 Prishtina. Arka: Biletaria hapet 30 minuta para fillimit të çdo filmi, Teknologjia: Digital 2D. Merr me qira këtë kinema. Kthehu te Kinemaja.

 5. Mar 12, 2018 · Following a structural change, Cineplexx Cine Operations GmbH, a sub-company of Constatin Film Holding GmbH, was established in 1993. The business took off at a time when many traditional cinema in Austria was disappearing, and Multiplex cinemas were invading the market. Constatin FILM reacted by opening 20 cinemas and 157 large screens in Austria.

 6. Cineplexx Kosovo November 3 at 2:05 AM · Sot, të gjithë STUDENTËT, filmin vendor Zgjoi, mund ta shikojnë me çmim special prej 3,10€ 😍 Përmendni studentët të cilët duhet të vijnë ta shikojnë sot 😜 Today, all STUDENTS, the local movie Awakened, can watch at a special price of € 3,10 😍 Mention students who should come see today 😜 Translated

 7. www.cineplexx-ks.eu › movie › ZgjoiZgjoi | Cineplexx KS

  Në rrugëtimin e saj për ta gjetur paqen me bletët, ajo fillon ta gjejë edhe paqen me veten për të jetuar në një situatë të re për të. Titulli origjinal: Zgjoi. Filmi fillon: 28.10.2021. Zgjatja e filmit: 84 Minuta. Shteti/Viti:

 1. People also search for