Yahoo Web Search

  1. About 2,300,000 search results
  1. Nov 21, 2019 · Cineplexx International GmbH is part of the Austrian based Constantin Film Holding GmbH, founded in 1951 as a film distributor in Austria. At present, the company operates 50 multiplexes and 6 conventional movie theaters in 12 countries: Austria, Slovenia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Serbia, Montenegro, Kosovo, Albania, Northern Macedonia ...

  2. Kërkimin e tyre për pavarësi asgjë nuk mund ta ndalojë, ka ardhur koha për luaneshat të ulërojnë. Luaneshat e Kodrës nga 12 maji në Cineplexx me...

  3. Oct 19, 2021 · The film "Zgjoi" by director Blerta Basholli, which became an extraordinary international success, becoming Kosovo's nomination for the Oscar, in the category for best foreign film, will begin showing to the public in Kosovo on 28 October, at Cineplexx Prishtina and Prizren. The film follows Fahrije who is looking for her husband lost during ...

  4. Kinemaja e parë në Kosovë me gjashtë salla me teknologji RealD 3D dhe teknologjinë e re të zërimit... Albi Mall, 10000 Pristina, Kosovo

  5. Nov 24, 2017 · Ky është filmi më prekës dhe inspirues që keni parë ndonjëherë, i bazuar në historinë e vogëlushit August Pullman Wonder në Cineplexx nga 30 nëntori!...

  6. Mar 12, 2018 · CINEMA ABC - is the first cinema in the Republic of Kosovo, with the right to show professional films in 3D and digital 2D format. ABC with a warm environment and European standards, operates in PrisHtina and is positioned in its center, on the street Rexhep Luci no. 3. The ABC Cinema has been in operation since May 24, 2000.

  7. Omiljeni plavi jež na svetu se vraća u avanturi sledećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Originalni naslov: Sonic the Hedgehog 2. Početak prikazivanja filma: 31.03.2022. Dužina trajanja filma: 122 min. Država/Godina: CAN, USA/2022.

  1. People also search for