Yahoo Web Search

 1. About 90,200 search results
 1. Student Menu në Cineplexx Prizren. Cineplexx Prizren sjellë menu speciale për studentët për vetëm 5€. 12.05.2022 - 13.05.2022.

  • Filma

   Orari i filmave përditësohet çdo të martë për 7 ditët në...

  • Evente

   Për çdo biletë, merr akullore FALAS në Big Scoop. 06.04.2022...

  • Kinematë

   Vjen ne tirane , kinema e re me mbi 1000 vende.Ju jep...

 2. Për fat të keq asnjë përdorues me këtë Facebook ID është i njohur. Nëse doni të krijoni një profil të ri në Cineplexx duke përdorur të dhënat e adresës tuaj të Facebook atëhere ju lutemi klikoni tek Regjistrohu.Të dhënat tuaja të adresës së Facebook do të vendosen automatikisht.

 3. Cineplexx Prizren. Filmat & Biletat. Rruga Tirana, Prizren. 20000 Prizren. Arka: Biletaria hapet 30 minuta para fillimit të çdo filmi, Teknologjia: Digital 2D. Merr me qira këtë kinema.

 4. www.cineplexx-ks.eu › sherbimi › AutoresiaKontakt | Cineplexx KS

  Cineplexx Kosovo L.L.C. Adresa. Albi Mall, Zona e re Industriale, Veternik-Prishtinë. 10000 Prishtina. E-Mail: kinema-rks@cineplexx.eu. Aktivitet. Shfaqja e filmave dhe zbavitje. Udhëzime bazë www.cineplexx-ks.eu. Kjo faqe e internetit është në pronësi Cineplexx Kosovo L.L.C. Nën këtë faqe dhe nënfaqet e tij, ju mund të gjeni të ...

 5. Moved Permanently. The document has moved here.

 1. People also search for