Yahoo Web Search

 1. Revolutionary Road (film) - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Revolutionary_Road_(film)

  Plot. In 1948, Frank Wheeler (DiCaprio) meets April (Winslet) at a party. He is a longshoreman, hoping to be a cashier; she wants to be an actress.Frank later secures a sales position with Knox Machines, and he and April marry.

 2. 1948 në film - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/1948_në_film

  Box-Office Filmat Lajme Speciale Çmime Rekorda Vdekje. Ky artikull në lidhje me Filmi është i cunguar.Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar

 3. December 11 - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/December_11

  1948 – Arab–Israeli War: The United Nations passes General Assembly Resolution 194, creating a Conciliation Commission to mediate the conflict. 1958 – French Upper Volta and French Dahomey gain self-government from France , becoming the Republic of Upper Volta (now Burkina Faso ) and the Republic of Dahomey (now Benin ), respectively, and ...

 4. Kategoria:Filma 1948 - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Filma_1948

  Kategoria Filma sipas vitit — Lista e viteve në film — Kategoria Vite në film. Kjo kategori aktualisht nuk përmban asnjë faqe apo media.

 5. December 17 - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/December_17

  1948 – The Finnish Security Police is established to remove communist leadership from its predecessor, the State Police. 1950 – The F-86 Sabre 's first mission over Korea. 1951 – The American Civil Rights Congress delivers " We Charge Genocide " to the United Nations .

 6. December 20 - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/December_20

  1946 – The popular Christmas film It's a Wonderful Life is first released in New York City. 1948 – Indonesian National Revolution: The Dutch military captures Yogyakarta, the temporary capital of the newly formed Republic of Indonesia. 1951 – The EBR-1 in Arco, Idaho becomes the first nuclear power plant to generate electricity. The ...

 7. Filmi - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Filmi

  Filmi është një term që përmban tërë fotografitë në lëvizje si p veçanti apo si fushë në përgjithësi. Origjina e fjalës vjen nga materiali që përdoret për të regjistruar dhe treguar ato, i cili quhet film fotografik.

 8. Lista e filmave shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Lista_e_filmave_shqip

  Lista e filmave. Sipas viteve Shekulli XIX 1888 · 1889 1890 · 1891 · 1892 · 1893 · 1894 · 1895 · 1896 · 1897 · 1898 · 1899. Vitet 1900 1900 · 1901 · 1902 ...

 9. Filma Shqiptarë ''Dimri i fundit'' ShqipTV - YouTube

  www.youtube.com/watch?v=zh_rZs4xkYk

  Dimri i fundit është film artistik i regjisorve Ibrahim Muçaj dhe Kristaq Mitro, prodhuar më 1976 në Shqipëri, Skenari: Nexhati Tafa, Producent: Shqipëria e ...

 10. 1944 - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org/wiki/1944

  Vdekje. 23 janar - Rauf Fico, nëpunës, deputet, ministër e deputet shqiptar.; 20 korrik - Ludwig Beck, gjeneral gjerman dhe Shefi i Shtabit të Ushtrisë Gjermane (l. 1880); 21 korrik - Claus von Stauffenberg, ushtarak gjerman, anëtar i rezistencës antifashiste (l.

 11. People also search for