Yahoo Web Search

 1. About 7,010 search results
 1. Dance-pop is a popular music subgenre that originated in the late 1970s to early 1980s. It is generally uptempo music intended for nightclubs with the intention of being danceable but also suitable for contemporary hit radio.

 2. en.wikipedia.org › wiki › Pop_musicPop music - Wikipedia

  Pop is a genre of popular music that originated in its modern form during the mid-1950s in the United States and the United Kingdom. The terms popular music and pop music are often used interchangeably, although the former describes all music that is popular and includes many disparate styles.

 3. People also ask

  What is PopPop?

  Why is it called pop music?

  Was the 1920s the birth of the pop music industry?

  Who is known as the king of pop?

 4. sq.wikipedia.org › wiki › Dua_LipaDua Lipa - Wikipedia

  Dua Lipa flet anglisht dhe shqip. [143] [144] Në vitin 2013, Lipa filloi një marrëdhënie, përsëri me shefin anglez Isaac Carew. Çifti u nda së fundmi në qershor 2019. [145] Që nga 14 qershori 2019 Lipa është në lidhje me Anwar Hadid, vëllain e vogël të modeles amerikane Gigi Hadid .

  • këngëtare, tekstshkruese, modele, dizajnere e modës
  • Kosova
 5. sq.wikipedia.org › wiki › BonBonBonBon - Wikipedia

  • Sfondi
  • Polemika
  • Lista E Këngëve

  Kompozimi

  “BonBon” u shkrua nga vetë Era Istrefi dhe u prodhua nga producentët shqiptarë Big Bang, Cricket dhe DJ Toton. Kënga ishte e kompozuar në 44 herë dhe kryhet në çelësin C ♭ minor në kohën e zakonshme me një ritëm prej 126 rrahje në minutë.Është shkruar kryesisht në shqip edhe pse disa pjesë janë në anglisht.

  Promovimi

  Videoja muzikore shoqëruese për "BonBon" u bë premierë zyrtarisht në kanalin zyrtar YouTube të NESËR më 30 dhjetor 2015. Klipi paraqet Istrefin duke interpretuar këngën në kohë të gjatë në një rrugë të mbuluar nga dëbora në rajonin malor të Brezovicës, Kosovë. Në janar 2016, videoja muzikore e këngës u bë virale pasi fragmente të saj filluan të postohen në faqet e rrjeteve sociale si Facebook dhe Instagram, duke e krahasuar Istrefin me këngëtaret Rihanna dhe Sia. Pas suksesit të videos, Istre...

  Kur u publikua kënga fillimisht përmes NESËR, teksti përmbante fjalën nigga. Ndërsa popullariteti i këngës u rrit, audienca në gjuhën angleze filloi të vërejë përdorimin e fjalës. Meqenëse Istrefi është një grua kaukaziane e Evropës Jugore, ajo shkaktoi një zemërim. Pasi videoja u ngarkua përsëri në kanalin YouTubenga Ultra Music, fjala u hoq. Istrefi më vonë kërkoi falje përmes medieve sociale për përdorimin e fjalës:

  Shkarkim digjital - EP
  "BonBon" - 2:47
  "BonBon" (version anglisht) - 2:47
  "BonBon" (Post MaloneRemix) - 3:22
  Shkarkim digjital - Jerry Wallis x Greg Lassierra remix
  "BonBon" (Jerry Wallis x Greg Lassierra) - 3:08
  • Digital Download, Streaming
  • 30 dhjetor 2015, 27 qershor 2016 (versioni anglisht)
  • 2:47
  • Dancehall, dance-pop, EDM
 6. Dance-pop From Simple English Wikipedia, the free encyclopedia Dance-pop is a genre of pop music that originated in the 1980s and is still popular nowadays. It incorporates elements of normal pop music, and it is (usually) fast-paced and upbeat.

 7. en.wikipedia.org › wiki › Ava_MaxAva Max - Wikipedia

  Amanda Ava Koci (born Amanda Koci; February 16, 1994), known professionally as Ava Max, is an American singer and songwriter.After moving from several states in the United States to pursue a music career since her childhood, Max signed with Atlantic Records in 2016, where she released the song "Sweet but Psycho" in August 2018.

 1. People also search for