Yahoo Web Search

 1. Danes - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Danish_people

  Danes (Danish: danskere, pronounced [ˈtænskɐɐ]) are a North Germanic ethnic group native to Denmark This connection may be ancestral, legal, historical, or cultural. Danes generally regard themselves as a nationality and reserve the word "ethnic" for the description of recent immigrants, sometimes referred to as "new Danes".

  • 207,470
  • 52,510
  • 4,996,980
  • 1,430,897
 2. Denmark - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Denmark

  Denmark (Danish: Danmark, pronounced ()), officially the Kingdom of Denmark, is a Nordic country in Northern Europe.Denmark proper, which is the southernmost of the Scandinavian countries, consists of a peninsula, Jutland, and an archipelago of 443 named islands, with the largest being Zealand, Funen and the North Jutlandic Island.

 3. Category:Danish people - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Category:Danish_people

  Wikimedia Commons has media related to People of Denmark.: Pages in this category should be moved to subcategories where applicable. This category may require frequent maintenance to avoid becoming too large.

 4. Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Danimarkës - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Marrëdhëniet_mes

  "Speech delivered by the Danish Parliamentary Ombudsman, Mr. Hans Gammeltoft-Hansens, at the International Conference on the occasion of the 10th Anniversary of the establishment of the Institution of the People's Advocate in Albania". Republic of Albania People's Advocate (në anglisht). 10 dhjetor 2009.

 5. Danish Jukniu - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Danish_Jukniu

  Danish Jukniu (Shkodër, 19 qershor 1934 - 3 shkurt 2003) ishte pedagog dhe piktor shqiptar.

 6. Danish - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Danish

  Danish may refer to: . Something of, from, or related to the country of Denmark; A national or citizen of Denmark, also called a "Dane", see Demographics of Denmark; Danish people or Danes, people with a Danish ancestral or ethnic identity

 7. Danimarka - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Danimarka

  Danimarka ndahet në 13 njësi administrative të quajtura "amt" (org.:Amt, njëjës:amt) dhe më 1 janar të vitit 2006-të ka pasur 270 komuna.Tre komuna kanë privilegjet e njësisë më të lartë "amt".

 8. Hans Christian Andersen - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Hans_Christian_Andersen

  Hans Christian Andersen ose Anderseni në shqip, njihet si shkrimtari për fëmijë dhe prrallëtari më i famshëm danez . (Danish: [han ˀ s kʁæsdjan ɑnɐsn̩], shpesh i referuar në Skandinavia si HC Andersen, lindi më 2 prill 1805 - ndërroi jetë më 4 gusht 1875) edhe pse një shkrimtar pjellor shkroi kujtime udhëtimesh, novela dhe poezi, dhe kujtohet për mirë për tregimet e tij ...

 9. Hand washing - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Hand_washing

  A 2012 Danish study found that excessive hand washing can lead to an itchy, flaky skin condition known as Contact dermatitis, which is especially common among health-care workers. Too frequent hand washing is also seen as one of the symptoms of obsessive-compulsive disorder (OCD).

 10. Shiko Ndeshje futbolli LIVE me koment shqip ne Supersoprt ose ne Tring online ne internet HD! Kampionati shqiptar direkt, seria A live, premier liga live, kupa e kampioneve, kampionati spanjoll Supersport 1 Live

 11. People also search for