Yahoo Web Search

 1. EMI - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/EMI

  EMI Group Limited (originally an initialism for Electric and Musical Industries, also referred to as EMI Records Ltd. or simply EMI) was a British transnational conglomerate founded in March 1931 in London.

  • 31 March 1931; 89 years ago
  • 5,500 (2008)
  • Founding CEO Lenard John Brown, Roger Faxon (Former CEO), Ruth Prior (Former CFO)
  • Westminster, London, England, United Kingdom
 2. Marin Beçikemi - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Marin_Beçikemi

  Marin Beçikemi (1468-1526) ka lindur në Shkodër, ai studioi e dha mësim në Raguzë të Dalmacisë, në Breshja të Italisë së Veriut, dhe u shqua si Profesor i retorikës në Universitetin e Padovës.

 3. Marinus Becichemus Scodrensis - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Marin_Beçikemi

  Marinus Becichemus Scodrensis (1468 – 1526) was a Venetian-Albanian humanist, orator, and chronicler.

 4. Emri - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org/wiki/Emri

  Emri është fjalë apo një grup fjalësh, me të cilat quhet një njeri, një kafshë, një send, një dukuri, një vend, mendim, koncept, produkt etj.Emrat mund të dallojnë një klasë ose kategori gjërash apo sende të përveçme, veçmas ose brenda rrethanës së dhënë.

 5. ️ Did you subscribe to 𝐂𝐎𝐋𝐃 𝐄𝐌𝐈's Official channel? https://smarturl.it/COLDEMI ️Listen On 👇🏼! 𝐒𝐏𝐎𝐓𝐈𝐅𝐘, 𝐃𝐄𝐄𝐙𝐄𝐑 ...

  • 4 min
  • 1.6M
  • COLD EMI
 6. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 7. EMI - SHQIP HOP (Official Reaction) - YouTube

  www.youtube.com/watch?v=IDipMwnfd7w

  May 17, 2019 · EMI - SHQIP HOP | AMERICAN Reacts to ALBANIAN BANGER - Duration: 6:43. Cipro Huncho 1,827 views. 6:43. Language: English Location: United States Restricted Mode: Off History Help

  • 33.7K
  • AllbozTV
  • 10 min
 8. EMI - Tekste Shqip

  www.teksteshqip.com/emi

  EMI është një këngëtar dhe muzika ku identifikohet më shumë është ajo hip-hop. Në këtë faqe do gjeni tekstet dhe videoklipet e këngëve të kënduara nga EMI dhe gjithashtu biografinë, lajme, fotogaleri etj.

 9. EMI - Shqip Hop

  www.teksteshqip.com/emi/lyric-1962834.php

  Video është e këngës "Shqip Hop", por nuk këndohet nga EMI. 4. Video që kemi në TeksteShqip, është më cilësore se ajo e dërguar. 5. Video që kemi në ...

 10. Талия (певица) – Уикипедия

  bg.wikipedia.org/wiki/Талия_(певица)

  Greatest Hits (EMI, 2004) Grandes éxitos (Fonovisa/Univision, 2004) El sexto sentido – CD + DVD (EMI, 2005)

 11. People also search for