Yahoo Web Search

Search results

 1. Џокер (од англиски: Joker шегобиец, шут) — суперзлобник од DC Comics, главниот и најголемиот непријател на суперхеројот Бетмен.

 2. en.wikipedia.org › wiki › 1990s1990s - Wikipedia

  1 day ago · From top left, clockwise: The Hubble Space Telescope orbits the Earth after it was launched in 1990; American F-16s and F-15s fly over burning oil fields in Operation Desert Storm, also known as the 1991 Gulf War; the signing of the Oslo Accords on 13 September 1993; the World Wide Web gains a public face at the start of the decade and gains massive popularity worldwide; Boris Yeltsin greets ...

 3. 1 day ago · Zëvendëskryeministri Artan Grubi për TV shqiptar A2 Si-En-En tha se pothuajse të gjithë opozitarët shqiptarë në Maqedoninë e Veriut janë larguar nga BDI dhe tani "janë plotësisht në shërbim të partisë opozitare maqedonase VMRO-DPMNE"

 4. 1 day ago · Më shumë se 50 000 ushtarë rusë kanë mbetur të vdekur në konfliktin në Ukrainë, ndërsa nga pala ukraianse raportohet e janë disa herë më shumë. Rreth 120 000 ushtarë ukrainas janë vrarë vetëm në kundër-ofensivën e nisur vitin që shkoi nga presidenti Zelenski, sipas rrjetit Wikipedia.

 5. 4 hours ago · Пісенний конкурс «Євробачення-2024» — 68-й пісенний конкурс, який має відбутися у Мальме, Швеції, після перемоги Лорін з піснею «Tattoo» на Євробаченні-2023.

  • 7 травня 2024
  • 11 травня 2024
 6. 4 hours ago · 一時的に多くのtv局・ラジオ局の放送が断絶したが(wcbs-tvのみがエンパイアステートビルにバックアップ用の通信装置を持っていた)、それらの放送局はすぐに別ルートでの通信を確立し、放送を再開することができた 。

 7. 4 hours ago · 降世神通:最後的氣宗 Avatar: The Last Airbender 别名 《降世神通:安的傳奇》 ( Avatar: The Legend of Aang ) 类型 冒險 - 動作 奇幻 喜劇 成長故事 ( 英语 : Coming of age ) 开创 麥可·但丁·迪馬蒂諾 ( 英语 : Michael Dante DiMartino ) 布萊恩·科尼祖克 ( 英语 : Bryan Konietzko ) 配音 扎克·泰勒·艾森 ( 英语 ...

 1. People also search for