Yahoo Web Search

 1. Guitarrón mexicano - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Guitarrón_mexicano

  Guitarrón është instrumenti kryesor i ritmit në grupin Mariaçi, dhe shërben si instrumenti bas, duke luajtur fusha të thella. Shtytja ritmike e kasetave të luajtura në të ndihmon për të mbajtur instrumentet e tjerë së bashku. Është e pazakontë që një grup të ketë më shumë se një njeri i cili luan guitarrón.

 2. It (2017 film) - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/It_(2017_film)

  It, retroactively known as It Chapter One, is a 2017 American supernatural horror film based on Stephen King's 1986 novel of the same name. Produced by New Line Cinema, KatzSmith Productions, Lin Pictures, Vertigo Entertainment, and distributed by Warner Bros. It is the first film in the It film series as well as being the second adaptation following Tommy Lee Wallace's 1990 miniseries.

 3. Troy (film) - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Troy_(film)

  Troy is a 2004 epic historical war film directed by Wolfgang Petersen and written by David Benioff.Produced by units in Malta, Mexico and Britain's Shepperton Studios, the film features an ensemble cast led by Brad Pitt, Eric Bana, and Orlando Bloom.

 4. Hustlers (film) - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Hustlers_(2019_film)

  Hustlers is a 2019 American crime drama film written and directed by Lorene Scafaria, based on New York magazine's 2015 article "The Hustlers at Scores" by Jessica Pressler. The film stars Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo, and Cardi B.

 5. Filmi - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Filmi

  Filmi është një term që përmban tërë fotografitë në lëvizje si p veçanti apo si fushë në përgjithësi. Origjina e fjalës vjen nga materiali që përdoret për të regjistruar dhe treguar ato, i cili quhet film fotografik.

 6. Kategoria:Filma shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Filma_shqip

  Faqet në kategorinë "Filma shqip" Kjo kategori ka 200 faqe nga 603 gjithësej. (faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)

 7. Moana (film) - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org/wiki/Moana_(film)

  Moana (i njohur si Vaiana në Europë) është një film i animuar 3D, zhanri komedi muzikal, prodhuar nga Walt Disney Animation Studios dhe shpërndarë nga Walt Disney Motion Pictures. Është filmi i 56-të i animuar nga kompania e Walt Disney, me regji të Ron Clements dhe John Musker.

 8. Animimi - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Animimi

  Animimi (prej lat. animare, "ringjallue"), animacioni apo filmi vizatimor është në mendjen e ngusht çdo teknik, që me copat e fotografisë levizje në film mundën të krijohen. Një person i cili merret me animim, emërohet animator .

 9. Skënderbeu (film) - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org/wiki/Skënderbeu_(film)

  Përmbajtja. Filmi është një film historik mbi jetën e heroit kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu.Gjergj Kastioti bashkon princërit shqiptarë duke u martuar me Donika Kastrioti dhe duke organizuar Besëlidhjen e Lezhës, por përballet edhe me tradhtinë e Hamza Kastrioti, nipi i tij.

 10. FILMA24.Ai - Adresa e vetme origjinale! Shiko shkarko filma seriale me titra shqip! Netflix, indian, hindi, turk, erotik, aksion!

 11. People also search for