Yahoo Web Search

 1. About 3,910,000 search results
 1. Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 84.185 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 75-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 2. sq.wikipedia.org › wiki › WikipediaWikipedia - Wikipedia

  Wikipedia (Shqiptimi: Uikipedia; gjithashtu dhe si Vikipedia) është një projekt për të krijuar një enciklopedi të lirë e cila do të shkruhet dhe redaktohet nga lexuesit e saj nga e tërë bota. Wikipedia është një faqe Wiki. Hapat e parë për krijimin e një enciklopedie të lirë gjuhën angleze u hodhën në janar të vitit 2001.

 3. This page was last edited on 31 December 2020, at 03:23 (UTC).; Text is available under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License 3.0; additional terms may apply.

 4. sq.wikipedia.org › wiki › Faqja_kryesoreWikipedia

  Urra! - Wikipedia shqip ka tashmë 80 000 artikuj! Filtrojmë, xhaxho, filtrojmë... - Aktivizohet filtrimi i redaktimeve për t'u mbrojtur ndaj redaktimeve keqdashëse. ¡Hola amigo! - Lidhjet e kolonës anësore ofrojnë mbështetje në 5 gjuhë të ndryshme tashmë. Informohu për shëndetin!

 5. www.wikipedia.orgWikipedia

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation. English 6 458 000+ articles 日本語 1 314 000+ 記事

 6. sq.wikipedia.org › wiki › ShqipëriaShqipëria - Wikipedia

  Shqipëria është dëshmuar faktor i rëndësishëm në ruajtjen e qëndrueshmërisë rajonale, duke mbështetur pavarësinë e Kosovës dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve politike në Ballkan. Ndërkaq, shteti shqiptar po gëzon përmirësim e zhvillim të turizmit; po ashtu, mban vendin e 25-të në botë për mirëmbajtjen e mjedisit.

 1. People also search for