Yahoo Web Search

 1. Indústria dels videojocs - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Indústria_dels_videojocs

  Raynai Striukova caracteritzen a la indústria dels videojocs com 2 models amb validesa en diferents èpoques: el model “few to few” que va tenir lloc, des d'inicis dels 80’s i finalitats del 2000; i del model “many to many”, des de finalitats del 2000 fins a l'actualitat.

 2. Història dels videojocs - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.m.wikipedia.org › wiki › Història_dels_videojocs

  La crisi dels videojocs del 1983 va ser un llarg any, el qual, la indústria dels videojocs va patir una greu crisi i van tancar un gran nombre d'empreses que produïen consoles i ordinadors personals a l'Amèrica del Nord a finals del 1983 i a principis del 1984. Es considera que això va marcar el final de la segona generació dels videojocs.

 3. Videojoc - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Videojoc

  Les vendes de videojocs d'ordinador són de: 1,1 bilions de dòlars, amb una baixada del 15% respecte al 2006. Un possible factor sobre la causa de la baixada de les vendes dels videojocs de PC és l'increment dels videojocs gratuïts de rol jugats massivament en línia (MMORPG) disponibles, com el Silkroad Online, Runescape i Maple Story.

 4. Consola de joc - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Consoles_de_videojocs

  En la Indústria dels videojocs, les videoconsoles han estat classificades en diferents generacions. Aquesta classificació la determina el seu temps de llançament i la tecnologia existent. Les empreses fabricadores llancen una nova consola en determinat temps (que pot variar entre 5 o 6 anys).

 5. Creador de videojoc - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.m.wikipedia.org › wiki › Creador_de_videojoc

  cal ressaltar que, a més d'estar dins de la indústria de programari, el desenvolupament de videojocs està també dins de la indústria de l'entreteniment, i molts sectors d'aquesta indústria (com les pel·lícules i la televisió) són generalment coneguts per requerir llargues hores de treball i dedicació de part dels seus empleats.

 6. Periodisme de videojocs - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Periodisme_de_videojocs

  Història de les revistes impreses de videojocs. La primera revista a cobrir la indústria dels videojocs que encara està en publicació contínua només per subscripció, és la revista diària comercial Play Meter que va començar la seva publicació el 1974 i va cobrir la totalitat de la indústria d'entreteniment de les màquines recreatives a monedes.

 7. Wikipedia, the free encyclopedia

  en.wikipedia.org › wiki › Main_Page

  Of Human Feelings is an album by American jazz saxophonist, composer, and bandleader Ornette Coleman.It was recorded on April 25, 1979, at CBS Studios in New York City with his band Prime Time (pictured), which featured guitarists Charlie Ellerbee and Bern Nix, bassist Jamaaladeen Tacuma, and drummers Calvin Weston and Coleman's son Denardo.

 8. La indústria espanyola del videojoc consolida les bones ...

  interaccio.diba.cat › CIDOC › blogs

  Jan 15, 2018 · La indústria espanyola del desenvolupament de videojocs ha entrat, per primera vegada en els últims anys, en una fase de consolidació. Actualment existeixen a Espanya 450 empreses i estudis legalment constituïts, a més d'altres 130 projectes a l'espera de constituir-se. Pel que fa a 2016, la xifra actual suposa una reducció del 6% d ...

 9. Història dels videojocs – JP VIDEOGAMES

  jpvideogames.wordpress.com › 2015/04/26 › historia

  Apr 26, 2015 · Els videojocs van ser introduïts com a entreniment comercial al 1971. va començar a ser una base important en la indústria de l’entreniment a final de 1980 als Estats Units, Japó i Europa. Després d’una greu crisi al 1983, dos anys després va guanyar expèriencia i benefici amb una inversió de 10 bilions de…

 10. L’imparable creixement de la indústria dels videojocs

  tarragonadigital.com › reus › imparable-creixement

  Nov 09, 2019 · «El món dels videojocs s’està obrint molt, cada vegada es fan més esdeveniments i la indústria ja guanya més que el cinema o la música junts. És tota una potència», assenyala Gómez. Es calcula que al tancament de 2019 el sector dels videojocs serà la primera indústria cultural, amb una facturació de 135.000 milions d’euros .

 11. People also search for
 1. Ad
  related to: indústria dels videojocs wikipedia encyclopedia