Yahoo Web Search

 1. Indústria dels videojocs - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Indústria_dels_videojocs

  Raynai Striukova caracteritzen a la indústria dels videojocs com 2 models amb validesa en diferents èpoques: el model “few to few” que va tenir lloc, des d'inicis dels 80’s i finalitats del 2000; i del model “many to many”, des de finalitats del 2000 fins a l'actualitat.

 2. Història dels videojocs - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Història_dels_videojocs

  La crisi dels videojocs del 1983 va ser un llarg any, el qual, la indústria dels videojocs va patir una greu crisi i van tancar un gran nombre d'empreses que produïen consoles i ordinadors personals a l'Amèrica del Nord a finals del 1983 i a principis del 1984. Es considera que això va marcar el final de la segona generació dels videojocs.

 3. Wolfgang Amadeus Mozart - Wikipedia, la enciclopedia libre

  es.wikipedia.org › wiki › Wolfgang_Amadeus_Mozart

  Johannes Chrysostomus Wolfgangus Theophilus Mozart [a] (Salzburgo, 27 de enero de 1756-Viena, 5 de diciembre de 1791), más conocido como Wolfgang Amadeus Mozart, fue un compositor, pianista, director de orquesta y profesor del antiguo Arzobispado de Salzburgo (anteriormente parte del Sacro Imperio Romano Germánico, actualmente parte de Austria), maestro del Clasicismo, considerado como uno ...

  • valor desconocido
  • Johann Chrysostomos Wolfgang Gottlieb Mozart
 4. Videojoc - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Videojoc

  Les vendes de videojocs d'ordinador són de: 1,1 bilions de dòlars, amb una baixada del 15% respecte al 2006. Un possible factor sobre la causa de la baixada de les vendes dels videojocs de PC és l'increment dels videojocs gratuïts de rol jugats massivament en línia (MMORPG) disponibles, com el Silkroad Online, Runescape i Maple Story.

 5. Videojuego - Wikipedia, la enciclopedia libre

  es.wikipedia.org › wiki › Videojuego

  Nacida con la aparición de la primera máquina recreativa a monedas en 1971, la industria del videojuego ha pasado en unas pocas décadas de ser una mera curiosidad tecnológica a convertirse en una de las mayores industrias del entretenimiento por volumen de facturación. Se estima este en 1 dólar en 2014 a nivel mundial, llegando a duplicar ...

 6. Videojòc - Wikipèdia

  oc.wikipedia.org › wiki › Videojòc

  Un videojòc (var. videojuec) es un jòc basat sus un programa informatic.Inventat dins lo corrent deis ans 1950-1960, se desvolopèt durant leis ans 1970 per venir un domeni culturau major de la societat modèrna e un sector important de l'economia modèrna amb una chifra d'afaires de 139,7 miliards de dolars en 2018.

 7. Gènere de videojoc - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Gènere_de_videojoc

  En la decadència dels videojocs d'aventures, molts jugadors anomenen a aquest gènere a simplement videojocs d'aventures, ja que aquest en va sortir una gran diversitat per la seva millor adaptació al món dels videojocs en el moment. El primer joc d'acció i aventura va ser l'Adventure amb el sistema operatiu, Atari 2600.

 8. Periodisme de videojocs - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Periodisme_de_videojocs

  Història de les revistes impreses de videojocs. La primera revista a cobrir la indústria dels videojocs que encara està en publicació contínua només per subscripció, és la revista diària comercial Play Meter que va començar la seva publicació el 1974 i va cobrir la totalitat de la indústria d'entreteniment de les màquines recreatives a monedes.

 9. Wolfgang Amadeus Mozart - Wikipedija, prosta enciklopedija

  sl.wikipedia.org › wiki › Wolfgang_Amadeus_Mozart

  Wolfgang Amadeus Mozart, avstrijski skladatelj, * 27. januar 1756, Salzburg (tedaj glavno mesto Salzburške knezoškofije), † 5. december 1791, Dunaj, Habsburška monarhija. Veljal je za vplivnega skladatelja, ki je deloval v glasbenem klasicizmu .

 10. El Mozart dels ‘shooters’ - El Periòdic d'Andorra

  www.elperiodic.ad › 73392 › el-mozart-dels-shooters

  Aug 02, 2019 · Amb tan sols tres anys, Jordan (a qui els entesos dels videojocs anomenen el Mozart dels shooters, millor no comentarem aquesta comparació...), ja competia en diferents premis del món gamer. I ara, amb set anys, disposa gairebé de 100.000 dòlars.

 11. People also search for