Yahoo Web Search

 1. Indústria dels videojocs - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Indústria_dels_videojocs

  Raynai Striukova caracteritzen a la indústria dels videojocs com 2 models amb validesa en diferents èpoques: el model “few to few” que va tenir lloc, des d'inicis dels 80’s i finalitats del 2000; i del model “many to many”, des de finalitats del 2000 fins a l'actualitat.

 2. Videojoc - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Videojocs

  Les vendes de videojocs d'ordinador són de: 1,1 bilions de dòlars, amb una baixada del 15% respecte al 2006. Un possible factor sobre la causa de la baixada de les vendes dels videojocs de PC és l'increment dels videojocs gratuïts de rol jugats massivament en línia (MMORPG) disponibles, com el Silkroad Online, Runescape i Maple Story.

 3. Creador de videojoc - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.m.wikipedia.org › wiki › Creador_de_videojoc

  cal ressaltar que, a més d'estar dins de la indústria de programari, el desenvolupament de videojocs està també dins de la indústria de l'entreteniment, i molts sectors d'aquesta indústria (com les pel·lícules i la televisió) són generalment coneguts per requerir llargues hores de treball i dedicació de part dels seus empleats.

 4. Periodisme de videojocs - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

  ca.wikipedia.org › wiki › Revista_de_videojocs

  Història de les revistes impreses de videojocs. La primera revista a cobrir la indústria dels videojocs que encara està en publicació contínua només per subscripció, és la revista diària comercial Play Meter que va començar la seva publicació el 1974 i va cobrir la totalitat de la indústria d'entreteniment de les màquines recreatives a monedes.

 5. Historia dels videojocs - Informatica Ona Rocamora

  sites.google.com › site › informticaona

  La indústria dels videojocs tenia una manera de tenir beneficis. Era col·locar les màquines en locals de diversió i entreteniment, per exemple en sales recreatives, bars, clubs etc., en el qual la gent havia d'introduir monedes, i llavors, de manera mecànica deixava la màquina recreativa operativa per poder-hi jugar.

 6. Història dels videojocs

  www.fib.upc.edu › historia › videojocs

  El negoci associat a aquesta nova indústria va aportar grans coses en els primers anys de la dècada dels 80, però al 1983 va començar l'anomenada crisi dels videojocs, que va afectar principalment els Estats Units i Canadà. Aquesta crisi va acabar al 1985.

 7. Història dels videojocs – JP VIDEOGAMES

  jpvideogames.wordpress.com › 2015/04/26 › historia

  Apr 26, 2015 · Els videojocs van ser introduïts com a entreniment comercial al 1971. va començar a ser una base important en la indústria de l’entreniment a final de 1980 als Estats Units, Japó i Europa. Després d’una greu crisi al 1983, dos anys després va guanyar expèriencia i benefici amb una inversió de 10 bilions de…

 8. VideoJocsCat.cat es el lloc que no et pots perdre si ets un amant dels videojocs, consoles i de l'actualitat del sector

 9. Disseny i creació d'un videojoc

  upcommons.upc.edu › bitstream › handle

  L’oje tiu prin ipal del proje te és el desenvolupament d’un videojo utilitzant eines que es fan servir habitualment en la indústria dels videojocs, pel desenvolupament de jocs professionals de qualitat. El jo es desenvolupa des del punt de vista d’una petita empresa que omença en el món dels

 10. Terminologia dels videojocs | TERMCAT

  www.termcat.cat › ca › diccionaris-en-linia

  Anàlisi del projecte de desenvolupament d'un videojoc que duu a terme el mateix estudi que l'ha desenvolupat un cop s'ha comercialitzat, amb la finalitat de difondre'n les mancances i els encerts perquè serveixin de referència per a la creació d'altres videojocs.

 11. People also search for