Yahoo Web Search

  1. About 42 search results

  1. Sep 26, 2022 · Tahniah Bahagian Pendidikan Islam Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) telah menjadi Johan Persembahan Video Terbaik Peringkat Negeri Selangor 2021. Tiada Maklumat Dijumpai Bahagian ini menyediakan pengumuman dan aktiviti semasa.

  2. Sep 26, 2022 · Pengenalan Bahagian Pengurusan Masjid ialah satu daripada bahagian di bawah Pentadbiran Jabatan Agama Islam Selangor Darul Ehsan. Pengurusan Masjid berkait rapat menguruskan keseluruhan masjid, surau dan membekal teks khutbah.

  3. Jabatan Wakaf, Zakat dan Haji (JAWHAR) Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) Baitulmal MAIWP, PPZ MAIWP Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM) Yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia (YaPIEM) Yayasan Waqaf Malaysia: Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia Negeri Sabah

  4. Jabatan Perdana Menteri (JPM) merupakan jabatan terpenting dalam sistem pentadbiran negara kerana berperanan sebagai pusat yang bertanggungjawab terhadap dasar-dasar utama Kerajaan. Semasa ditubuhkan, Jabatan ini terdiri daripada Bahagian Kabinet dan Perlembagaan, Bahagian Keselamatan dan Risikan dan Urusetia bagi Penasihat Ekonomi.

  5. Kalkulator Faraid Majlis Agama Islam Selangor (K-Faraid MAIS) dicipta bagi memberikan panduan dan pendidikan kepada umat Islam tentang pembahagian harta pusaka mengikut Hukum Syarak. K-Faraid MAIS akan membolehkan pengguna mengetahui bahagian setiap ahli waris yang ditinggalkan oleh si mati secara pantas dan memudahkan.

  6. PENAFIAN:-Kerajaan Malaysia dan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini.

  7. Nov 04, 2020 · Unit Pemantauan lsu Hina Agama, Jabatan Agama Islam Malaysia (JAKIM) melaporkan bahawa terdapat 431 aduan berkaitan penghinaan terhadap Islam di media sosial sehingga 30 Jun 2020. ... Sabah dan di ...

  1. People also search for