Yahoo Web Search

 1. About 15 search results
 1. Aug 23, 2021 · Vlada KS umjesto dva želi jedan stambeni fond: Ukida se jedna direktorska pozicija . Kontakt Impressum Marketing Uvjeti korištenja Javi Faktoru Sadržaj. Redakcija

 2. Sep 11, 2021 · Ovo ministarstvo i Kantonalni stambeni fond bit će na raspolaganju i dalje za ovakve i slične projekte”, poručio je ministar Kapidžić. U općini Novo Sarajevo sanirat će se liftovi u velikim zgradama na adresama Aleja Lipa 66, Porodice Ribar 3, Zagrebačka 47 i Trg heroja 16.

 3. Aug 27, 2021 · Potpisnici Sporazuma su Ministarstvo prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša KS, općine i Kantonalni stambeni fond Sarajevo. Glavni cilj Sporazuma je uspješna realizacija aktivnosti koje će doprinijeti tome da što veći broj građana, pod povoljnijim uslovima, izvrši energetski efikasno utopljavanje svojih stambenih objekata.

 4. Sep 02, 2021 · “Drugi osnov, koji ćemo ponuditi mladima, jeste Kantonalni stambeni fonda za boračke populacije, koji će osigurati stotinu stanova. U ovom oglasu koji je danas objavljen, imat ćemo ukupno 113 stanova. Od ove tri firme koje su se prijavile i ispunjavale uslove su Duljević firma sa četiri stana u zoni Ilidže – Blažujski put.

 5. Aug 20, 2021 · U katastru stoji da je vlasnik stambeno preduzece, tj privredno pravno lice Sarajevo stan, a za recimo moju zgradu stoji kantonalni stambeni fond. Nebitno, lako ce utvrditi onaj ko treba da utvrdi. Top

 6. Aug 24, 2021 · Zavod zdravstvenog osiguranja HNK-a kupuje limuzinu od 60.000 KM. Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) kupuje novu limuzinu, vozilo za službene potrebe u vrijednosti od 59.829 KM bez PDV-a, što ovu kupovinu, prema podacima Baze službenih automobila, čini trećom najskupljom nabavkom službenog putničkog vozila od početka godine.

 7. Sep 13, 2021 · - Zavisno od izbora, pošto su ovo kantonalni izbori, na kantonu će se promijeniti situacija ili će ostati ista, nebitno je. Ako se ne promijeni i ako ostane ova sad vladajuća garnitura, ovi načelnici i sve isto ovako, onda ćemo mi imati veliki problem u naredne tri godine, pet godina jer ovi uopće ne rade na poboljšanju već kontra.

 1. Searches related to kantonalni stambeni fond

  kantonalni stambeni fond sarajevokanton sarajevo
 1. People also search for