Yahoo Web Search

 1. Kvadratni kilometar - Wikipedia

  bs.wikipedia.org › wiki › Kvadratni_kilometar

  Kvadratni kilometar (naziv koji koristi Međunarodni biro za tegove i mjere), simbol km2, decimalni je proizvod SI mjerne jedinice za površinu, kvadratnog metra, i jedna je od SI izvedenih jedinica. Jedan kvadratni kilometar jednak je: 1.000.000 m 2 100 ha (hektar)

 2. Četvorni kilometar – Wikipedija

  hr.wikipedia.org › wiki › Kvadratni_kilometar

  Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje Ilustracija jednog četvornog kilometara Četvorni kilometar ili kilometar kvadratni je mjerna jedinica za površinu .

 3. Kvadratni kilometar - Wikipedia

  sh.wikipedia.org › wiki › Kvadratni_kilometar

  Idi na navigaciju Idi na pretragu. Četvorni kilometar ili kvadratni kilometer (oznaka km²) je izvedene jedinica SI kojom se mjeri površina. 1 km² odgovara:

 4. Kvadratni kilometer - Wikipedija, prosta enciklopedija

  sl.wikipedia.org › wiki › Kvadratni_kilometer

  Kvadrátni kilométer (oznaka km²) je izpeljana enota SI za merjenje površin.. 1 km² je enakovreden: površini kvadrata s stranico 1 kilometer; 1.000.000 m²; 100 hektarom; 0,386.102 kvadratnim miljam (dogovor)

 5. Kilometar - Wikipedia

  bs.wikipedia.org › wiki › Kilometar

  Kilometar (simbol: km) jeste jedinica za dužinu u metričkom sistemu mjera. Po vrijednosti je 1000 puta veća od osnovne jedinice za dužinu, metra . Potiče od grčkih riječi χίλια (khilia) = hiljadu, i μέτρο (metro) = brojanje/mjera.

  • ... jednako je ...
  • dužinu
  • km 
  • SI
 6. Razgovor:Četvorni kilometar – Wikipedija

  hr.wikipedia.org › wiki › Razgovor:Četvorni_kilometar

  Smijem li dodati još i naziv kvadratni kilometar pa napraviti preusmjerenje na četvorni kilometar? Bojim se da se taj naziv (kvadratni kilometar) ne koristi u Hrvatskoj (iako je moj udžbenik iz matematike na hrvatskom jeziku).-Vatrena ptica 20:29, 11. travanj 2009. (CEST)

 7. Kvadratni metar - Wikipedia

  bs.m.wikipedia.org › wiki › Kvadratni_metar

  kvadratni kilometar ili 1 km 2 = 1×10 6 (ili 1 000 000) kvadratnih metara U praksi se umjesto kvadratnog dekametra i kvadratnog hektometra redovite koriste odgovarajuće jedinice s posebnim nazivima ar i hektar.

 8. Kvadratni kilometri u Kvadratni metri pretvorba

  www.metric-conversions.org › hr › podrucje

  Kvadratni kilometri u Kvadratni metri (km² u m²) konverzijski kalkulator za područje pretvorbe s dodatnim tablicama i formulama.

 9. Kvadratni kilometri u Hektari pretvorba - Metric Conversions

  www.metric-conversions.org › hr › podrucje

  Bili bi smo Vam vrlo zahvalni ukoliko biste nam, ako uočite grešku na ovoj stranici, ukazali na istu koristeći kontaktni link pri vrhu ove stranice, a mi ćemo se truditi da je ispravimo u najkraćem mogućem roku. stranica je posljednji put ažurirana: : Ned. 22 srpa 2018

 10. Kvadratni metar - Wikipedia

  sh.wikipedia.org › wiki › Kvadratni_metar

  Idi na navigaciju Idi na pretragu Četvorni metar ili kvadratni metar (oznaka m² ) je izvedena jedinica međunarodnog sistema jedinica za površinu . Jedan kvadratni metar je površina kvadrata sa stranicom od jednog metra .

 11. People also search for