Yahoo Web Search

 1. About 29 search results

 1. The eagle of the flag of Albania is depicted on the reverse of the Albanian five lekë coin, issued in 1995 and 2000. Beginning in 1969, the flag of Albania was widely unofficially flown in Kosovo by the country's ethnic Albanian population. The flag was the symbol of the self-declared proto-state Republic of Kosova during the 1990s.

 2. it.wikipedia.org › wiki › CorizaCoriza - Wikipedia

  Si trova nell'Albania centro-meridionale, non lontana dai confini con Grecia e Macedonia del Nord. In seguito alla riforma amministrativa del 2015, a Coriza sono stati accorpati i comuni di Drenovë, Lekas, Mollaj, Qendër Bulgarec, Vithkuq, Voskop e Voskopoja, portando la popolazione complessiva a 75.994 abitanti (dati censimento 2011).

 3. Kjo është lista lista e gazetave shqip të renditura sipas alfabetit.

 4. Watch free and without limits hundreds of Albanian TV channels. This site is compatible with PC, Smart TV, tablet and mobile phone. You're always welcome. iptv shqip, lajme shqip, tv shqip, albania tv, klan, top channel, tv shqip online, big brother, super sport, tv streaming, tv online, streming, iptv 2018, turk channel, tv turk, radio, radio shqip, radio albania, Tv shqip, Tv shqip streaming ...

 5. ro.wikipedia.org › wiki › AlbaniaAlbania - Wikipedia

  Albania (în albaneză Shqipëri/Shqipëria), oficial denumită Republica Albania (în albaneză Republika e Shqipëris ... ei de fapt provin de la adverbul shqip, ...

 6. sq.wikipedia.org › wiki › FieriFieri - Wikipedia

  Nder shpezet e egra vihen re pulebardhat dhe lejleket me se shumti.Vitet e fundit jane bere investime qe kane terhequr turistet nga te gjitha zonat per arsye se eshte plazh i bukur, i lire dhe i virgjer.Kjo pjesë e Adriatikut shoqërohet edhe me valët e forta të detit, duke ofruar për të apasionuarit e Kitesurfing (rrëshqitje në valët e ...

 7. de.wikipedia.org › wiki › AlbanienAlbanienWikipedia

  Albanien (albanisch unbestimmt: Shqipëri [ʃcipəˈɾi], bestimmt: Shqipëria [ʃcipəˈɾia], amtlich Republik Albanien, albanisch Republika e Shqipërisë) ist ein Staat in Südosteuropa auf der Balkanhalbinsel.

 1. People also search for