Yahoo Web Search

 1. About 40,261,632 search results

 1. Korca (Korçë) is a sotheastern Albanian city and is surrounded by Morava Mountains.Music: www.bensound.com

  • (1)
 2. Korçë is a city and municipality in southeastern Albania, and the seat of Korçë County. It was formed at the 2015 local government reform by the merger of t...

  • 781
  • Travel Time
 3. People also ask

  What is the population of Korçë in Albania?

  What was the first Albanian school in Korçë?

  Who are the Romani people of Korça?

  What is Korça (Korcë)?

 4. sq.wikipedia.org › wiki › KorçaKorça - Wikipedia

  Korça ka 51.152 banorë.(në bazë të rregjistrimit te popullsisë në vitin 2011) Politika. Kryetar i Bashkisë së Korçës është Sotiraq Filo. Përpara tij kanë qënë Niko Peleshi(i cili prej 2013 është zv/kryeministër i Shqipërisë dhe me pas minister i buqesise shqiperi), Robert Damo, Gjergji Duro, Dhioni Kotmilo dhe Gjergji Gjinko.

  • www.bashkiakorce.gov.al
  • 86.176
 5. en.wikipedia.org › wiki › KorçëKorçë - Wikipedia

  bashkiakorce.gov.al. Korçë ( pronounced [ˈkɔɾtʃə]; definite Albanian form: Korça) is the eighth most populous city of the Republic of Albania and the seat of Korçë County and Korçë Municipality. The total population is 75,994 (2011 census), [2] in a total area of 806 km 2 (311 sq mi). [3] It stands on a plateau some 850 m (2,789 ft ...

  • 15th century AD
  • Korçë
  • Albania
  • Sotiraq Filo (PS)
 6. Albanian, French. The Autonomous Province of Korçë ( Albanian: Krahina Autonome e Korçës ), sometimes referred to as "The Autonomous Republic of Korçë", was an autonomous legal entity established in 27/10 December 1916, by the local French forces after the city of Korçë fell under their control during World War I, and which lasted until ...

  • 14-member local government
  • Protectorate of France
 1. People also search for