Yahoo Web Search

 1. About 1,640,000 search results

 1. sq.wikipedia.org › wiki › HangulHangul - Wikipedia

  Koreanët e Veriut e quajnë alfabeti Chosŏn'gŭl (조선 글), pas Chosŏn, emri i Koresë së Veriut për Korenë. Një variant i sistemit McCune-Reischauer përdoret atje për romanizimin. Emra tjerë[ Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Deri në mesin e shekullit të 20-të, elita koreane preferoi të shkruante duke përdorur simbole kineze të quajtur Hanja.

 2. Korean language - Simple English Wikipedia, the free encyclopedia Jump to content Search Create account Create account Log in Pages for logged out editors learn more Talk Contributions Getting around Main page Simple start Simple talk New changes Show any page Help Contact us Give to Wikipedia About Wikipedia Tools What links here Related changes

 3. People also ask

  What is the Korean version of Wikipedia?

  What language do they speak in Korea?

  What is Gyeongsang dialect?

  Is there a Korean Wikipedia in mixed script?

 4. sq.wikipedia.org › wiki › KoreanKorean - Wikipedia

  Korean ose Koreanë mund të referohet tek: Njerëz dhe kulturë [ Redakto | Redakto nëpërmjet kodit ] Koreanët , një grup etnik me origjinë në Gadishullin Korean

 5. Korean language - Wikipedia Korean language Korean ( South Korean: 한국어, hangugeo; North Korean: 조선말, chosŏnmal) is the native language for about 80 million people, mostly of Korean descent.

  • 80.4 million (2020)
  • Korea
 6. The Korean Wikipedia ( Korean: 한국어 위키백과, romanized : Han-gugeo Wiki Baekgwa) is the Korean language edition of Wikipedia. It was founded on 11 October 2002 and reached ten thousand articles on 4 June 2005. [1] As of January 2023, it has 620,805 articles with 1,595 active users and is the 23rd largest Wikipedia. [2] History

  • Optional
  • Seoul
 1. People also search for