Yahoo Web Search

 1. About 5,350,000 search results
 1. en.wikipedia.org › wiki › LarissaLarissa - Wikipedia

  Larissa ( / ləˈrɪsə /; Greek: Λάρισα, Lárisa, [ˈlarisa]) is the capital and largest city of the Thessaly region in Greece. It is the fifth-most populous city in Greece with a population of 144,651 according to the 2011 census (181,713 est. 2018). It is also capital of the Larissa regional unit. It is a principal agricultural centre ...

  • Greece
  • 41x xx
  • 67 m (220 ft)
  • Thessaly
 2. sq.wikipedia.org › wiki › LarisaLarisa - Wikipedia

  Larisa (gr.lashtë. Λάρισα, gr.antike Λάρισσα, Larissa) qytet në Greqin qendrore. Afër Selanikut . Larisa është kryeqendër e regjionit administrativ Thesalia si dhe seli e prefekturës me të njëjtin emër. Ajo ndodhet në qendër të luginës Thesalia e cila përthekohet nga mali Osa dhe derdhet në detin Egje. Nëpër ...

 3. People also ask

  Is the province of Larissa still in existence?

  Who was the ruler of Larissa in ancient times?

  Who was the father of Medicine born in Larissa?

 4. Larissa (/ ləˈrɪsə /; Greek: Λάρισα, Lárisa, [ˈlarisa]) is the capital and largest city of the Thessaly region in Greece. It is the fifth-most populous city in Greece with a population of 144,651 according to the 2011 census (181,713 est. 2018).

 5. Larissa (/ l ə ˈ r ɪ s ə /; Greek: Λάρισα, Lárisa, ) is the capital and largest city of the Thessaly region in Greece. It is the fifth-most populous city in Greece with a population of 144,651 according to the 2011 census (181,713 est. 2018).

 6. Lárissa (em grego: Λάρισα; romaniz.: Lárisa) ou Laryssa, Larissa é uma cidade da Grécia e capital da unidade regional homônima. É também capital da periferia da Tessália. É um dos principais centros de agricultura e um pólo nacional de transporte, interligado por estrada e ferrovia com o porto de Vólos e com Tessalônica e Atenas.

 7. Larissa (/ ləˈrɪsə /; Greek: Λάρισα, Lárisa, [ˈlarisa]) is the capital and largest city of the Thessaly region in Greece. It is the fifth-most populous city in Greece with a population of 144,651 according to the 2011 census (181,713 est. 2018). It is also capital of the Larissa regional unit.

 1. People also search for