Yahoo Web Search

 1. Liam Neeson – Wikipédia

  hu.wikipedia.org/wiki/Liam_Neeson

  William John "Liam" Neeson OBE (Ballymena, Észak-Írország, 1952. június 7. –) Oscar-díjra jelölt északír színész. Egyik legismertebb szerepe Oskar Schindler a Schindler listája című filmben. Továbbá szerepelt még olyan sikeres filmekben, mint a Csillagok háborúja I: Baljós árnyak, Narnia krónikái és a Batman: Kezdődik!

  Év
  Magyar cím Eredeti cím
  Szerep
  Magyar hangja
  Becsületes tolvaj (Honest Thief)
  Tom Carter
  Made in Italy (Made in Italy)
  Robert
  Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül (Men in Black International)
  Nagy T, a MIB brit vezetője
  Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker)
 2. Elrabolva (film, 2008) – Wikipédia

  hu.m.wikipedia.org/wiki/Elrabolva_(film,_2008)

  Bryan Mills (Liam Neeson) ex-CIA-ügynök, aki már elvált, lányát, Kimet (Maggie Grace) volt felesége (Famke Janssen) és az új mostohaapja (Xander Berkeley) neveli. Millsnek mindene a lánya, bármit megtenne érte. Kim születésnapjára egy karaokegépet vesz, mert a lánya énekes szeretne lenni.

 3. Excalibur (film) – Wikipédia

  hu.wikipedia.org/wiki/Excalibur_(film)

  Lancelot szolgálatába fogadja, megteszi fegyverhordozójává. Sir Gawain (Liam Neeson), Morgana titkos sugallatára azzal vádolja meg Ginevrát, hogy kéjvágyával elüldözte az udvarból Lancelotot. A királyné becsületén esett sértést csak vérrel lehet lemosni.

 4. Az átok (film, 1999) – Wikipédia

  hu.m.wikipedia.org/wiki/Az_átok_(film,_1999)

  Liam Neeson nem fél a magasságtól, így a nem érzett félelmet, amikor a függő lépcsőn lógott, miközben megpróbálja megmenteni Nellt. A Hill House néhány külső, valamint pár belső jelenetet Harlaxton Manorban, Angliában forgattak.

 5. The Commuter – Nincs kiszállás – Wikipédia

  hu.m.wikipedia.org/wiki/The_Commuter_–_Nincs...

  A főszereplők Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks, Elizabeth McGovern és Sam Neill. A film 2018. január 8-án mutatkozott be New Yorkban, majd az Amerikai Egyesült Államokban 2018. január 12-én, az Egyesült Királyságban pedig január 19-én. Magyarországon január 11-én mutatta be szinkronizálva a Big Bang Media.

 6. Némaság (film) – Wikipédia

  hu.wikipedia.org/wiki/Némaság_(film)

  A főszereplők Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson, Tadanobu Asano és Ciarán Hinds. Szereposztás ... (magyarul) Némaság az Internet Movie Database ...

 7. Fehér pokol – Wikipédia

  hu.m.wikipedia.org/wiki/Fehér_pokol

  John Ottway (Liam Neeson) Alaszkában dolgozik, feladata az olajfúró csapatot veszélyeztető farkasok kilövése.A munka utolsó napján is elejt egy farkast. Aznap este egy „céltalan” levelet ír feleségének (Anne Openshaw), melyben terveit taglalja, többek között azt, hogy hamarost öngyilkos lesz... Ám az utolsó pillanatban, egy távoli farkasüvöltés hallatán nem húzza ...

 8. Éjszakai hajsza – Wikipédia

  hu.m.wikipedia.org/wiki/Éjszakai_hajsza

  Cselekménye. Az egykori ír maffia igazságosztót, Jimmy "A sírásó" Conlont (Liam Neeson) kísérti a múlt gyötrelmei, aki egy dühöngő részeggé vált és nem tud kapcsolatba lépni a fiával, Mikkeal (Joel Kinnaman), a visszavonult profi bokszolóval, aki veszélyeztetett gyerekeket mentorál a helyi tornateremben.

 9. Elrabolva (franchise) – Wikipédia

  hu.m.wikipedia.org/wiki/Elrabolva_(franchise)

  Az Elrabolva-filmeket Luc Besson és Robert Mark Kamen forgatókönyve alapján Pierre Morel és Olivier Megaton rendezte, Besson produceri segédletével. Mindhárom film főszereplője Bryan Mills (Liam Neeson) nyugalmazott CIA ügynök, aki – miután családtagjait valamilyen támadás éri – katonai és hírszerző múltjából adódó képességeit kihasználva egyszemélyes ...

 10. Hogyan rohanj a veszTEDbe – Wikipédia

  hu.wikipedia.org/wiki/Hogyan_rohanj_a_veszTEDbe

  Ezzel egy időben Clinch Leatherwood (Liam Neeson) a rettegett revolvergyilkos és bandája járja a környéket, akik egy nagyvárosi bank kirablására készülnek. A bandita ezalatt feleségét Annát (Charlize Theron) letelepíti Vén Tönk nevezetű kisvárosban, hogy megóvja őt a balhétól.

 11. People also search for