Yahoo Web Search

 1. Manhattan - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Manhattan

  Manhattan (/ m æ n ˈ h æ t ən, m ə n-/), often referred to by residents of the New York City area as the City, is the most densely populated of the five boroughs of New York City, and coextensive with the County of New York, one of the original counties of the U.S. state of New York.

 2. Manhattan - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Manhattan

  Historia. Emri Manhattan në gjuhen shqipe lexohet Menh´eten. Gjeografia. Menheteni është një qarkë në Nju Jork, pjesa më e madhe e të cilit shtrihet në Ishulin e Menhetenit pjesët Hudsto, Harlem dhe Ist River.

  • 1,537,197 banorë
 3. Nju Jork (qytet) - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/New_York_City

  Gjeografia Vendndodhja gjeografike. New York City është zgjeruar nga ishulli Manhattan, i cili sot është qendra e tij dhe përparon si kep i mprehur ndërmjet Hudson dhe East River. Është i vendosur në 40.42 gradë gjerësi veriore dhe 74.00 gradë gjatësi perëndimore në bregun lindor të Shteteve të Bashkuara në New York Bay dhe në fqinjësi të drejtëpërdrejtë me Jersey City.

  • Big Apple; Qyteti, që s'flen kurrë; Gotham City
  • SHBA
  • Flamuri i Nju Jorkut
  • New York
 4. Manhattan is one of the five boroughs that make up New York City, and is the center of the New York metropolitan area. It is also located over the same area as a county of New York state called New York County. Although it is the smallest borough, it is the most densely populated borough.

 5. People also ask

  Is manhattan ny city?

  What is the most populated city in New York?

  What is the name of the island in new york?

  What river is near manhattan?

 6. Manhattan - Wikipedia

  sco.wikipedia.org/wiki/Manhattan

  Manhattan (/ m æ n ˈ h æ t ən /) is the maist densely populatit an smawest in aurie o the five burghs o New York Ceety.Locatit primarily on the island o Manhattan at the mooth o the Hudson River, the burgh is conterminous wi New York County, an oreeginal coonty o the state o New York.

 7. Manhattan - Wikipedia

  ro.wikipedia.org/wiki/Manhattan

  Cartierul Manhattan se învecinează cu Comitatul New York, cel mai dens populat comitat din SUA. Adresele poștale de pe raza cartierului sunt desemnate "New York, NY." Manhattan-ul posedă cel mai mare cartier de afaceri din Statele Unite, fiind și sediul majoritații centrelor de afaceri ale orașului și al Bursei din New York.

 8. Manhattan – Wikipedija

  hr.wikipedia.org/wiki/Manhattan

  Manhattan je otok i četvrt grada New Yorka (), njegova poslovna (Wall Street) i kulturna jezgra (Columbia University, Lincoln Center s Metropolitan Operom, Carnegie Hall, Metropolitan Museum of Art, American Museum of Natural History, vodeća izdavačka djelatnost).

 9. New York (state) - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/New_York_(state)

  New York is a state in the Northeastern United States. New York was one of the original thirteen colonies that formed the United States. With more than 19 million residents in 2019, it is the fourth-most-populous state. To distinguish it from New York City, which is the largest city in the state, it is sometimes referred to as New York State.

 10. Manhattan - Wikipedia, den frie encyklopædi

  da.wikipedia.org/wiki/Manhattan

  Manhattan, der primært ligger på øen Manhattan Island, er adskilt fra New Jersey og Staten Island af Hudson River, fra Brooklyn og Queens af East River samt fra Bronx af Harlem River. Manhattan er New York Citys finansielle og administrative center, selv om den langt fra er det befolkningsrigeste bydistrikt med sine ca. 1,6 mio. indbyggere.

 11. New York – Wikipedie

  cs.wikipedia.org/wiki/New_York

  The Encyclopedia of New York City, Yale University Press. Kenneth T. Jackson and David S. Dunbar (eds.) (2005), Empire City: New York Through the Centuries, Columbia University Press. E. B. White (1949). Here is New York, Little Bookroom (2000 reissue). Colson Whitehead (2003). The Colossus of New York: A City in 13 Parts, Doubleday.

 12. People also search for