Yahoo Web Search

  1. About 1 search result

  1. Marin Barleti apo Barleci (lat. Marinus Barletius, it. Marino Barlezio ; ~ 1450- 1460 – 1512 - 1513 ) ka qenë historian dhe prift katolik nga Shkodra . Çmohet si historiani i parë dhe i vetëm shqiptar prej dëshmisë okulare të rrethimit të Shkodrës më 1478.

  1. Searches related to marin becikemi wikipedia shqip

    viktor karpaci shqip wikipediadhimiter frangu wikipedia shqip
  1. People also search for