Yahoo Web Search

  1. About 60 search results
  1. May 08, 2016 · VELIKA srpska naučnica Mileva Marić Ajnštajn dobija svoju bistu usred Amerike! Kako „Novosti“ saznaju, na incijativu Aleksa Mačeskog, počasnog konzula Srbije u državi Ohajo, a uz pomoć Uprave za dijasporu, spomenik će biti postavljen na svečanosti na Vidovdan, 28. juna. Bistu naše slavne naučnice, koja će krasiti Srpski vrt u Klivlendu, kako nam je otkrio […]

  2. related to: salzburg wikipedia na srpskom u. Booking.com Hotels - No Reservation Costs ...

  3. Wikipedia na srpskom jeziku (srpski: Википедија на српском језику) jest verzija Wikipedije, slobodne internetske enciklopedije u vlasništvu Zadužbine Wikimedia, na srpskom jeziku. Počela je sa radom 16. februara 2003. godine. Dana 20. novembra 2009. godine dosegla je 100.000 članaka.

  4. Mileva Marić u Srpskom vrtu u Americi. Aleks Mačeski, počasni srpski konzul u Ohaju, i Uprava za dijasporu postavljaju spomen-obeležje slavnoj naučnici. Bista će se nalaziti u Rokfelerovom parku u Klivlendu. Svečanost za Vidovdan VELIKA srpska naučnica Mileva Marić Ajnštajn dobija svoju bistu usred Amerike!

  5. Wikipedia na srpskom jeziku (srpski: Википедија на српском језику) jest verzija Wikipedije, slobodne internetske enciklopedije u vlasništvu Zadužbine Wikimedia, na srpskom jeziku. Počela je sa radom 16. februara 2003. godine. Dana 20. novembra 2009. godine dosegla je 100.000 članaka.

  6. microprocessor wikipedia na srpskom u pdf formatu: wikipedia sodium: microprocessor wikipedia na srpskom u srbiji: microprocessor wikipedia na srpskom u download: microprocessor wikipedia na srpskom u beogradu: microprocessor wikipedia na srpskom u z: microprocessor wikipedia na srpskom u m: microprocessor wikipedia na srpskom u gg

  7. Island (isl. Ísland) nezavisna je ostrvska država smeštena na granici između Atlantskog i Severnog ledenog okeana, na severozapadu evropskog kontinenta. Država obuhvata teritoriju površine oko 103.000 km², a pored glavnog ostrva u njenom sastavu se nalazi još 36 manjih ostrva.

  1. People also search for