Yahoo Web Search

 1. List of New England Fifty Finest - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/List_of_New_England_Fifty...

  The New England Fifty Finest is a list of mountains in New England, used in the mountaineering sport of peak bagging. The list comprises the 50 summits with the highest topographic prominence — a peak's height above the lowest contour which encloses that peak and no higher peak. The list includes 20 peaks in Maine, 15 in Vermont, 14 in New Hampshire, and one in Massachusetts .

 2. Talk:List of New England Fifty Finest - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Talk:List_of_New_England...

  Sometimes wikipedia editing is good, sometimes not so good. Back in 2013, an anonymous editor added a 51st m0untain that didn't belong. That was removed within a month or two, but all of us failed to notice that the editor had changed the introductory sentence to say that this is a list of 51 peaks.

 3. Mount Cabot - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Mount_Cabot

  It is also on the New England Fifty Finest list of the most topographically prominent peaks. The valley of the Israel River separates the Pilot Range from the rest of the White Mountains; Mt. Cabot's relative isolation gives it the fifth-highest topographic prominence in New Hampshire, and the fourteenth-highest in New England. See also

 4. New England 50 Finest - CTMQ

  www.ctmq.org/new-england-50-finest

  The New England Fifty Finest. As with the rest of the New England peakbagging lists, I climbed a bunch back in the day, but started anew as of meeting Hoang in 2000. 1. Mount Washington NH (6288 ft.) v.2002 2. Mount Katahdin, Baxter Peak ME (5268 ft.) v.2003 3. Mount Mansfield VT (4393 ft.) v.2003 4. Mount Lafayette NH (5249 ft.) 5. Killington Peak VT (4235 ft.)

 5. History of New England - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/History_of_New_England

  The history of New England pertains to the New England region of the United States. New England is the oldest clearly defined region of the United States, and it predates the American Revolution by more than 150 years.

 6. New England 50 Finest - NH Mountain Hiking

  www.nhmountainhiking.com/hike/lists/ne50.html

  Caribou (uncertain height) is the 51st peak. To find these peaks see a Google Map: New England 50 Finest - NH. New England 50 Finest - Maine. New England 50 Finest - Vermont. Some of these peaks are on other lists: # New England 4000-Footers. + New England 100 Highest. = NH 4000-Footers.

 7. Mount Carrigain - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Vose_Spur

  Mount Carrigain is a mountain located in Grafton County, New Hampshire.The mountain is named after Phillip Carrigain, NH Secretary of State (1805–10), and is on the south side of the Pemigewasset Wilderness, the source of the East Branch of the Pemigewasset River in the heart of the White Mountains, between Franconia Notch and Crawford Notch.

 8. Kënetikët - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Kënetikët

  Connecticut (shqiptimi: Kënetikët; në shqip shpesh: Keneriket) është një nga 50 shtetet e Shteteve të Bashkuara të Amerikës që ndodhet në rajonin e New England. Ai kufizohet nga Rhode Island në lindje, Massachusetts në veri dhe shtetin e New York-ut në perëndim dhe në jug.

 9. Basketbolli - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Basketbolli

  Basketbolli është një lloj sporti me top që luhet në mes të dy ekipeve me nga 5 lojtar secila skuader. Qëllim i lojës është që lojtarët, (basketbollistët) të fusin më shpesh topin në koshin e ekipit kundërshtar duke mos thyer rregullat e lojes .

 10. People also search for