Yahoo Web Search

 1. Oi! - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Oi!

  For other uses, see Oi (disambiguation). Oi! is a subgenre of punk rock that originated in the United Kingdom in the late 1970s. The music and its associated subculture had the goal of bringing together punks, skinheads, and other disaffected working-class youth.

 2. List of Oi! bands - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/List_of_Oi!_bands

  This is a list of notable punk rock bands who have been referred to or have had their music described as Oi!.Some of the bands are more definitely Oi! bands but close familiarity with the music can be required to perceive the differences, but they are significant.

 3. oi - Wiktionary

  en.wiktionary.org/wiki/oi
  • English
  • Bima
  • Catalan
  • Finnish
  • Hiri Motu
  • Japanese
  • Mòcheno
  • Old French
  • Portuguese
  • Romanian

  Pronunciation

  1. (UK) IPA(key): /ɔɪ/ 2. Rhymes: -ɔɪ

  Etymology 1

  Variant of the interjection hoy with h-dropping in working class and Cockneyspeech; first recorded in the 1930s.

  Etymology 2

  Variant of oy, from Yiddish.

  Noun

  oi 1. water

  References

  1. ABVD

  Pronunciation

  1. (Balearic, Central, Valencian) IPA(key): /ˈɔj/

  Etymology 1

  From Latin odium.

  Further reading

  1. “oi” in Diccionari de la llengua catalana, segona edició, Institut d’Estudis Catalans.

  Pronunciation

  1. IPA(key): /ˈoi̯/, [ˈo̞i̯] 2. Rhymes: -oi 3. Syllabification: oi

  Interjection

  oi 1. (poetic) O, oh 1.1. Oi Herra!(O Lord!)

  Anagrams

  1. -io

  Pronoun

  oi 1. 2nd-person singular pronoun: you

  Romanization

  oi 1. Rōmaji transcription of おい

  Etymology

  From Middle High German ei, from Old High German ei, from Proto-West Germanic *aij, from Proto-Germanic *ajją, from Proto-Indo-European *h₂ōwyóm (“egg”). Cognate with German Ei, obsolete English ey.

  Noun

  oi n 1. egg

  References

  1. Anthony R. Rowley, Liacht as de sproch: Grammatica della lingua mòchena Deutsch-Fersentalerisch, TEMI, 2003.

  Alternative forms

  1. oï

  Etymology

  From Latin audītus.

  Verb

  oi 1. past participle of oir

  Pronunciation

  1. (Portugal, Brazil) IPA(key): /oj/ 2. Hyphenation: oi 3. Rhymes: -oi

  Interjection

  oi 1. hi (informal greeting) 1.1. Oi, Maria! 1.1.1. Hi, Mary!

  Pronunciation

  1. IPA(key): /oj/ 2. Rhymes: -oj

  Etymology 1

  Noun form.

  Etymology 2

  Verb form.

 4. People also ask

  What is Oi music?

  What is oi punk?

  What is the origin of Oi?

  What does OI mean in Latin?

 5. Oi Va Voi - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Oivavoi

  Oi Va Voi is a British band formed in London, England in the year 2000. The band emerged from the UK world music crossover scene to become multi-award-winning masters of musical wanderlust with a pan-European fanbase to which they have toured to sold-out venues and headlined festivals ever since.

  • V2 Benelux // OI VA VOI Recordings
  • Klezmer, dance
  • 2000–present
  • London, England
 6. Ava Max - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Ava_Max

  Amanda Ava Koçi (lindur më 16 shkurt 1994) e njohur profesionalisht nën emrin Ava Max, është një këngëtare amerikane dhe kompozitore.Ajo njihet për këngën me titull “Sweet but Psycho”, këngë e cila ishte në krye të playlista-ve në 17 shtete.

 7. Noizy - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Noizy

  Noizy debutoi në industrinë e muzikës më 20 dhjetor 2004 me këngën On Top of the Rest që ai luajti në një music contest Top Fest të organizuar nga Top Channel. Në vitin 2009 lëshoi albumin e tij të parë Pak Më Ndryshe. U desh gati një vit i plotë për t'u lëshuar në mënyrë shumë profesionale, të incizuara dhe të ...

 8. O moj Shqypni - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/O_moj_Shqypni

  O Moj Shqypni is considered to be one of the most influential works of 19th-century Albanian literature and has been described as one of the most influential and most important poems written in Albanian.

 9. Pianoja - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Pianoja

  Pianoja është instrument muzikor që luhet me ndihmën e tastierës dhe që prodhon tinguj duke prekur telat e çelikut me çekiça me mbështjellje prej shales. Çekicat kthehen menjëherë dhe lejojnë telat që të vazhdojnë dridhjen e tyre në një rezonancë frekuence.

 10. Vajtimi - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Vajtimi

  Vajtimi apo Gjëma (Gjâmë në dialektin Gegë të gjuhës shqipe) është vajtimi i të vdekurit në zakonin shqiptar nga një grua e quajtur vajtojcë, ose një grup grash.

 11. People also search for