Yahoo Web Search

 1. Solo performance - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/One-person_show

  A solo performance, sometimes referred to as a one-man show or one-woman show, features a single person telling a story for an audience, typically for the purpose of entertainment. This type of performance comes in many varieties, including autobiographical creations, comedy acts, novel adaptations, vaudeville, poetry, music and dance. [1]

 2. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 3. Monologue - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Monologue

  In ancient Greek theatre, the origin of western drama, the conventional three actor rule was preceded by a two-actor rule, which was itself preceded by a convention in which only a single actor would appear on stage, along with the chorus. The origin of the monologue as a dramatic device, therefore, is not rooted in dialogue.

 4. Drama - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Drama

  Drama Klasike kishte një ndërtim të ngurtë , mbështetur në rregulla të forta , prandaj kompozicioni i saj kalonte domsdo nëpër klto faza : Ekspozicioni , Thurja , Pika Kulmore , Peripecia dhe Zgjidhja.Një vepër dramatike zakonisht ndahet në pjesë më të vogla që quhen Akte, prandaj kemi dramë me pesë akte , tri akte , me një ...

 5. The One Show - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/The_One_Show

  The One Show is a British television magazine and chat show programme. Broadcast live on BBC One weeknights at 7:00 pm, it features topical stories and studio guests. [1] It is currently co-hosted by Alex Jones and guest hosts.

  • 3,108, (as of 2 December 2020)
  • BBC One
  • 14 August 2006 –, present
  • BBC Studios
 6. The Eric Andre Show - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/The_Eric_Andre_Show

  The show premiered on Adult Swim and is a parody of low-budget public-access talk shows. The series is hosted by comedian Eric Andre and formerly co-hosted by fellow comedian Hannibal Buress and Blannibal (played by James Hazley). All episodes of the show have been directed by Kitao Sakurai and Andrew Barchilon.

 7. Merlin (2008 TV series) - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Merlin_(TV_series)

  Created by Julian Jones, Jake Michie, Johnny Capps, Julian Murphy for the BBC, it was broadcast for five series on BBC One, between 20 September 2008 to 24 December 2012. The programme starred Colin Morgan, Bradley James, Richard Wilson, Angel Coulby, Katie McGrath and John Hurt.

 8. Coca-Cola - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola

  Coca-Cola, or Coke, is a carbonated soft drink manufactured by The Coca-Cola Company.Originally marketed as a temperance drink and intended as a patent medicine, it was invented in the late 19th century by John Stith Pemberton and was bought out by businessman Asa Griggs Candler, whose marketing tactics led Coca-Cola to its dominance of the world soft-drink market throughout the 20th century.

 9. Honore de Balzak - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Honore_de_Balzak

  Jeta. Honoré de Balzac lindi si Honore Balzac në Tours më 20 maj të 1799.Në moshën 8 vjeçare mamaja e tij e dërgoi të studionte në oratorin e Vendôme, ku për 6 vjet studioi shumë léndé, dhe ku nxjeri në pah talentin e tij në letërsi.

 10. Opera - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Opera

  Opera /ˈɒpre/ (italisht: [ˈɔːpera]; anglisht shumës: operat; italisht shumës: opere [ˈɔːpere]) është një formë e artit , në të cilin këngëtarë dhe muzikantë performojne një pune dramatike duke kombinuar tekstin (libreton) dhe bazen muzikore, zakonisht në një mjedis teatral.

 11. People also search for
 1. Ad
  related to: one-person show wikipedia shqip