Yahoo Web Search

Search results

 1. Üvegtigris -ben bemutatott filmvígjáték, melyet Búss Gábor Olivér forgatókönyvéből Rudolf Péter Kapitány Iván. története hat jóbarát mindennapjait meséli el: Lali, az amerika-mániás büfés, Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő, Cingár, a szaxofonos, Csoki, az infantilis, és Sanyi, a bolond hajléktalan.

 2. Feb 1, 2014 · Reagált a vb-bronzérmes magyar úszó. A (z) "Üvegtigris 1-teljes" című videót "armilelkes" nevű felhasználó töltötte fel a (z) "vicces" kategóriába. Eddig 87028 alkalommal nézték meg.

  • Feb 1, 2014
  • 86.8K
  • armilelkes
 3. Mar 30, 2023 · Forwards: 0. Embeds: 0. Tags: 104 perc • 2001 • magyar vígjáték. Category: film & animation. Az Üvegtigris hat barát pár eseménytelen napjának története. Lali, az Amerika-mániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa; Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő; Sanyi a félnótás ...

 4. categories. channels. A (z) "Üvegtigris 3. (2010)" című videót "Jetix Hungarikum" nevű felhasználó töltötte fel a (z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 24608 alkalommal nézték meg.

  • 24.6K
  • Jetix Hungarikum
 5. Az Üvegtigris 2. 2006-ban bemutatott magyar filmvígjáték, melyet Rudolf Péter írt és rendezett. A film a nagy sikerű Üvegtigris (2001) folytatása, a főbb szerepekben ismét Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Szarvas József és Csuja Imre látható. Folytatása, az Üvegtigris 3. 2010-ben jelent meg.

 6. Az Üvegtigris hat barát pár eseménytelen napjának története. Lali, az Amerika-mániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa; Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő; Sanyi a félnótás hajléktalan; Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába; és Cingár, aki a többiek idegeit nem kímélve szaxizik ...

 7. Oct 18, 2001 · Üvegtigris: Rendezői székét Rudolf Péter, Kapitány Iván foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Rudolf Péter, Csuja Imre, Reviczky Gábor, Kállai Ferenc és Gáspár Sándor.

 1. People also search for