Yahoo Web Search

 1. Organ (music) - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Organ_(music)

  Because the organ has both manuals and pedals, organ music has come to be notated on three staves. The music played on the manuals is laid out like music for other keyboard instruments on the top two staves, and the music for the pedals is notated on the third stave or sometimes, to save space, added to the bottom of the second stave as was the ...

 2. Organ - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Organ

  Organ, a 1965 film directed by Štefan Uher; Organ, a 1996 Japanese film about organ thieves; The Organ, a 1965 Slovak film; Periodicals. Organ, any official periodical (i.e., magazine, newsletter, or similar publication) of an organization; Organ, a UK music magazine run by Organart; The Organ, an underground newspaper published in San Francisco

  • Opus 215 - "Grief and Revenge" - Melancholic Energetic Organ Music
   youtube.com
  • Opus 183 - "Dark Lament" - Dark Powerful Cathedral Organ Music
   youtube.com
  • Phantasy in D Minor (Epic Organ Music)
   youtube.com
  • Латвия Орган Домского собора. Latvia organ music. Domsky cathedral
   youtube.com
 3. Music - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Music

  Music is an art form, and a cultural activity, whose medium is sound. General definitions of music include common elements such as pitch (which governs melody and harmony), rhythm (and its associated concepts tempo, meter, and articulation), dynamics (loudness and softness), and the sonic qualities of timbre and texture (which are sometimes termed the "color" of a musical sound).

  • various
  • Paleolithic era
 4. List of compositions by William Walton - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/List_of_compositions_by...

  Incidental music: 1959: March for "A History of the English-Speaking Peoples" composed for a projected ABC film series based on Winston Churchill's A History of the English-Speaking Peoples: Incidental music: 1962: Granada Preludes, Call Signs and End Music: for Granada Television broadcasts Incidental music: 1977: Title Music for the BBC ...

 5. Vangelis - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Vangelis

  A soundtrack album of music that Vangelis performed for a 1970 wildlife documentary series by Frédéric Rossif was released as L'Apocalypse des animaux (1973). Vangelis also provided music for the Henry Chapier film Amore (1973).

 6. Filma Shqiptarë ''Dimri i fundit'' ShqipTV - YouTube

  www.youtube.com/watch?v=zh_rZs4xkYk

  Dimri i fundit është film artistik i regjisorve Ibrahim Muçaj dhe Kristaq Mitro, prodhuar më 1976 në Shqipëri, Skenari: Nexhati Tafa, Producent: Shqipëria e ...

 7. Filmi - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Filmi

  Filmi është një term që përmban tërë fotografitë në lëvizje si p veçanti apo si fushë në përgjithësi. Origjina e fjalës vjen nga materiali që përdoret për të regjistruar dhe treguar ato, i cili quhet film fotografik.

 8. Wikipedia:Filma shqip (foto album) - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Filma_shqip...

  Wikipedia:Filma shqip (foto album) ... Ky artikull ose seksion duhet të përmirësohet sipas udhëzimeve të Wikipedia-s. ... (film) 1964. 1966 - 1970 ...

 9. Kategoria:Filma shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Filma_shqip

  Faqet në kategorinë "Filma shqip" Kjo kategori ka 200 faqe nga 602 gjithësej. (faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)

 10. Muzika shqiptare - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org/wiki/Muzika_Shqiptare

  Muzika popullore Shqiptare përbën një ndër pasuritë më të çmuara të vendit. Në përshkrimet e studiuesve të huaj të ardhur në Shqipëri gjatë shekujve XVIII-XIX është arritur përafërsisht në konkluzionin se pasuria kryesore e Shqipërisë është folklori muzikor.

 11. People also search for