Yahoo Web Search

 1. About 480,000 search results

 1. hu.wikipedia.org › wiki › FilmFilm – Wikipédia

  A film, magyarul mozgókép, képekből álló sorozat, amely a vásznon olyan gyorsan változik, hogy azt az illúziót kelti, mintha mozogna. A filmet egyszerre tekintjük művészetnek és iparágnak. Lehet készíteni úgy, hogy valódi jeleneteket filmezünk le egy kamerával; vagy rajzokat fotózunk le, így tradicionális rajzfilmeket ...

 2. Tartalomjegyzék. Ez a lista az 1945 és 1989 között, az államosított filmgyártás időszakában, a Magyar Filmgyártó Vállalat ( MAFILM) égisze alatt készült mozifilmeket tartalmazza. A kezdeti, politika által diktált alkotások után a 60-as évektől sorra születtek az értékes produkciók, neves rendezők és színészek ...

 3. Mindenki (film) Ez a szócikk Deák Kristóf filmjéről szól. Hasonló címmel lásd még: Mindenki (egyértelműsítő lap). A Mindenki 2016-ban bemutatott magyar rövidfilm Deák Kristóf rendezésében, mely elnyerte a legjobb élőszereplős rövidfilmnek járó Oscar-díjat. [8]

  • Deák Kristóf, angol forgatókönyv:, Bex Harvey, Christian Azzola
  • Deák Kristóf
  • kisjátékfilm
 4. A Kárpáthy Zoltán 1966-ban Jókai Mór azonos című regényéből készült magyar film. Az Egy magyar nábob folytatása, amellyel együtt 2012-ben bekerült a Magyar Művészeti Akadémia tagjai által kiválasztott legjobb 53 magyar alkotás közé.

 5. A tanú (film) [ bevezető szerkesztése] A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából Ez a szócikk az 1979-es magyar filmről szól. Hasonló címmel lásd még: Tanú (egyértelműsítő lap). A tanú [5] Bacsó Péter által 1969-ben rendezett, betiltása miatt 10 évig dobozban lévő, hivatalosan 1979-ben bemutatott egész estés magyar film.

 6. Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra. teljes filmek magyarul tags (65) upload date view count. 1. 2. HD 01:44:46. filminvazio.pro.

 7. Volodimir Olekszandrovics Zelenszkij (ukránul: Володимир Олександрович Зеленський; Krivij Rih, 1978. január 25. –) ukrán rendező, előadóművész, producer, üzletember és politikus, 2019. május 20-tól Ukrajna elnöke. A Kvartal 95 filmstúdió tulajdonosa.

 8. Legjobb vígjáték filmek - Listák - keress Magyarország legnagyobb filmadatbázisában! Több mint 280.000 filmadatlap és 600.000 személyiség adatlap egy helyen magyarul. Kövess minket: Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben!

 9. Mar 21, 2021 · Női szervek 2013. Date: 2021. 03. 21. A feszült FBI-ügynök, Sarah Ashburn társulni kényszerül az ingerlékeny bostoni rendőrnővel, Shannon Mullinsszal, hogy együtt juttassanak rács mögé egy befolyásos drogkereskedőt.

  • Mar 21, 2021
  • 160.6K
  • kicsiera69
 10. Page Wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Amerika Kapitány: Polgárháború. Műfaj: Kaland Akció Sci-Fi. Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek.

 11. TELJES FILM LEÍRÁS. Réges régen, egy távoli galaxisban kezdődött a nagy kaland, amikor Leia Organa hercegnő két fura robottal egy alig értékelhető hologramot küldött az egyetlen Jedi lovagnak, a remeteként élő Ben Kenobinak. Az idős jedi Luke Skywalker, Han Solo és szőrős vukija, a hatalmas Chewbacca társaságában útra ...

 12. A(z) "Vuk.mp4" című videót "Szilvási Szabolcs" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 75773 alkalommal nézték meg.

 13. E tudás tette Cobbot az ipari kémkedés legkeresettebb bűnözőjévé és örökké menekülő, magányos férfivá.És most kap egy esélyt, hogy helyrehozza az összes régi hibáját, és visszaszerezze az elveszett életét. Ehhez nem lopnia kell, hanem profi bandája segítségével visszatérnie az eredethez, és egy gondolatot elültetni valakinek a fejében.

 1. People also search for