Yahoo Web Search

 1. About 13,300,000 search results
 1. nl.wikipedia.org › wiki › PeruPeru - Wikipedia

  Peru (Spaans: Perú; Quechua en Aymara: Piruw), officieel de Republiek Peru (Spaans: República del Perú), is een land aan de westkust van Zuid-Amerika.Het wordt begrensd door Ecuador en Colombia in het noorden, Brazilië in het oosten van Peru, Bolivia in het zuidoosten, Chili in het zuiden en de Grote Oceaan in het westen.

 2. Categorie:Geografie van Peru. De categorie Geografie van Peru biedt een overzicht van artikelen over de geografie van Peru . Zie de categorie Geography of Peru van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

 3. People also ask

  Wat is de geschiedenis van Peru?

  Wat is de eerste belangrijke samenleving in Peru?

  Wat is de huidige president van Peru?

  Wat is de Republiek Peru?

 4. Categorie:Geschiedenis van Peru. De categorie Geschiedenis van Peru biedt een overzicht van artikelen over de Geschiedenis van Peru . Zie de categorie History of Peru van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

 5. Vlaggen van politieke partijen. Vlag van de Alianza Popular Revolucionaria Americana, APRA. Een rode vlag met een witte ster waarin de letters APRA staan. Vlag van de Communistische Partij van Peru, beter bekend als Lichtend Pad. Een gele hamer en sikkel linksboven in een rode vlag. Vlag van de Revolutionaire Beweging Tupac Amaru (MRTA).

 6. Lijst van presidenten van Peru. De huidige president Pedro Castillo. De president van Peru is het democratisch gekozen staatshoofd van Peru. De president wordt officieel aangeduid als de President van de Republiek ( Presidente de la República ). De president vertegenwoordigt de republiek tijdens officiële internationale aangelegenheden.

 7. en.wikipedia.org › wiki › PeruPeru - Wikipedia

  Peru ranks high in social freedom; it is an active member of the Asia-Pacific Economic Cooperation, the Pacific Alliance, the Trans-Pacific Partnership and the World Trade Organization; and is considered as a middle power. Peru has a population that includes Mestizos, Amerindians, Europeans, Africans and Asians.

 1. People also search for