Yahoo Web Search

 1. About 4,590 search results
 1. sq.wikipedia.org › wiki › PogradeciPogradeci - Wikipedia

  Pogradeci ndodhet në juglindje të Republikës shqiptare, është kryeqendra e rrethit të Pogradecit dhe bënë pjesë në qarkun e Korçës. Qyteti ka një sipërfaqe prej 13 km² dhe shtrihet në bregun e liqenit të Ohrit.

  • 38 500
 2. en.wikipedia.org › wiki › PogradecPogradec - Wikipedia

  Pogradec ( Albanian pronunciation: [pɔɡɾaˈdɛt͡s]) is the eleventh most populous city of the Republic of Albania and the capital of the eponymous municipality. It is located on a narrow plain between two mountain chains along the southwestern banks of the Lake of Ohrid.

  • 735 m (2,411 ft)
  • Korçë
 3. POGRADECI Qytet në JL të Shqipërisë, buzë liqenit të Ohrit në lartësinë 696 m, qendër rrethi. Popullsia 14.600 banorë. Në një kodër në VP të qytetit gërmimet arkeologjike kanë zbuluar një vendbanim të shek.

 4. sq.wikipedia.org › wiki › KS_PogradeciKS Pogradeci - Wikipedia

  Klubi Sportiv Pogradeci, KS Pogradeci është klub futbollistik shqiptar nga Pogradeci, është një nga klubet e para shqiptare themeluar në vitin 1932. Sukseset Që nga themelimi KS Pogradeci ka arritur të fitojë 3 herë Kategorinë e Parë dhe 1 herë Kategorinë e Dytë.

  • Klubi Sportiv Pogradeci
  • Stadiumi Gjorgji Kyçyku
  • Liqenorët, Verdheblutë
  • 1932; 89 vite më parë
 5. Plazhi e Pogradecit është një plazh i cili ndodhet pranë qytetit të Pogradecit, në brigjet e Liqenit të Ohrit dhe si i tillë është plazhi më i madh liqenor në Shqipëri. Lëndë 1 Gjeografia 2 Shih edhe 3 Referime 4 Lidhje të jashtme Gjeografia

 6. www.wikiwand.com › sq › PogradeciPogradeci - Wikiwand

  Pogradeci është qytet në Shqipërinë juglindore, në bregun jugperëndimor së liqenit të Ohrit. Qyteti numëronte rreth 38,000 banorë në vitin 2009.

 7. en.wikipedia.org › wiki › KS_PogradeciKS Pogradeci - Wikipedia

  2 days ago · The club was founded in 1932 with name Klubi Sportiv Dragoj Pogradeci. In the 1936 season, the club played for the first time in the highest league in Albania. During the largest part of the communist era, the club was known as KS Ylli i Kuq Pogradeci. The greatest success of club history is the achievement of the semi-finals of the Albanian ...

 1. Searches related to pogradeci wikipedia shqip

  pogradeci wikipedia shqip objektet historikesaranda wikipedia shqip
 1. People also search for