Yahoo Web Search

 1. Polish Academy Special Award - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Polish_Academy_Special_Award

  From Wikipedia, the free encyclopedia The Polish Academy Special Awards was an annual special award given since 2001 to 2003, as part of the Polish Film Awards.

 2. Polish Academy Life Achievement Award - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Polish_Academy_Life...

  From Wikipedia, the free encyclopedia The Polish Academy Life Achievement Award is an honorary Polish Film Award bestowed by the Polish Film Academy for outstanding contributions to the cinema of Poland.

 3. Polish Academy Award for Best Documentary - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Polish_Academy_Award_for...

  From Wikipedia, the free encyclopedia The Polish Academy Award for Best Documentary has been awarded annually since 2013 by the Polish Film Academy. It is given to director of the picture.

 4. Polish Academy Award for Best Producer - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Polish_Academy_Award_for...

  The Polish Academy Award for Best Producer was an annual award (1999–2001) given to the best Polish film producer of the year. Winners and nominees. Year

 5. Polish Academy Award for Best Sound - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Polish_Academy_Award_for...

  From Wikipedia, the free encyclopedia The Polish Academy Award for Best Sound is an annual award given to the best Polish sound-on-film of the year.

 6. Polish Academy of Sciences - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Polish_Academy_of_Sciences

  History. The Polish Academy of Sciences is a Polish state-sponsored institution of higher learning, headquartered in Warsaw, that was established by the merger of earlier science societies, including the Polish Academy of Learning (Polska Akademia Umiejętności, abbreviated PAU), with its seat in Kraków, and the Warsaw Society of Friends of Learning (Science), which had been founded in the ...

 7. Éric-Emmanuel Schmitt - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Éric-Emmanuel_Schmitt

  Ukraine, Ukraine, received a medal for his contribution to cultural and artistic development (the most prestigious Ukrainian cultural award). 2014 Poland, Poland, Reading Ambassador Prize, awarded by the Polish Book Institute. 2016 Belgjika, Belgium 21 July 2016, he was made Commander of the Order of the Crown by King Philippe of Belgium.

 8. Erik-Emanuel Shmit - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Erik-Emanuel_Shmit

  Ukraine, Ukraine, received a medal for his contribution to cultural and artistic development (the most prestigious Ukrainian cultural award). 2014 Poland, Poland, Reading Ambassador Prize, awarded by the Polish Book Institute. 2016 Belgjika, Belgium 21 July 2016, he was made Commander of the Order of the Crown by King Philippe of Belgium.

 9. Shqiptarët bashkohen në Albanian ICT Awards, takime në ...

  ictawards.org/2016/shqiptaret-bashkohen-ne...

  Ishte ky mision që dërgoi thirrjen e çdo edicionit të Albanian ICT Awards në çdo cep të Shqipërisë dhe Kosovës e në mbarë trevat ku jetojnë shqiptar e ku flitet gjuha shqipe. Tre javë që nga hapja e këtij turi tradicional, arriti në 8 numri i takimeve në kuadër të edicionit të 5-të jubilar të kësaj gare.

 10. Shqiptarët bashkohen në "Albanian ICT Awards", takime në ...

  businessmag.al/shqiptaret-bashkohen-ne-albanian...

  Në kërkim të identifikimit dhe shpërblimit të maratonomakëve të teknologjisë së informacionit në trevat shqiptare ishte misioni fisnik i një iniciative, e cila mori jetë në 2012-ën me edicionin e parë. Ishte ky mision që dërgoi thirrjen e çdo edicionit të Albanian ICT Awards në çdo cep të Shqipërisë dhe Kosovës e në mbarë trevat […]