Yahoo Web Search

  1. About 33 search results

  1. Semakan Keputusan Permohonan Kemasukan ke Ke Universiti Awam(UA), Politeknik ,Kolej Komuniti (KK) Dan Institusi Latihan Kemahiran Awam (ILKA) Sesi Akademik 2022/2023 LEPASAN SPM SESI AKADEMIK 2022/2023 (DITUTUP)

  2. Temu duga dan/atau ujian Program Pengajian Lepasan SPM. Temu duga dan/atau ujian Program Pengajian Lepasan STPM/Setaraf. Hebahan Keputusan Kemasukan Lepasan SPM ke IPTA dan ILKA.

  3. Calon-calon (pemohon) lepasan SPM Setaraf dan STPM Setaraf yang ada apply untuk melanjutkan pengajian ke IPTA Universiti Awam (UA), Politeknik Premier, Konvensional/METrO, Kolej Komuniti dan ILKA bagi sesi akademik 2022 /2023 melalui UPU BPKP JPT boleh mendapatkan maklumat berkaitan dengan keputusan status tawaran melalui halaman ini

  4. Komuniti dan orang ramai kurang didedahkan dengan sejarah senitari melayu yang kini semakin dilupakan masyarakat. Oleh yang sedemikian, Program Komuniti Telisik Tari Bertemakan “MERAK RATNA SI TARI MELAYU” anjuran Pusat Kokurikulum Dan Pembangunan Pelajar dianjurkan.

  5. Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (Inggeris: Selangor International Islamic University College; pernah dikenali sebagai: Kolej Islam Selangor Darul Ehsan (KISDAR) telah ditubuhkan pada 1995 sebagai kolej swasta dan dimiliki sepenuhnya oleh Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) yang ditubuhkan di bawah Akta IPTS 1996.

  6. Universiti Malaya (UM) ialah universiti penyelidikan awam Malaysia. Terletak di pinggir bandaraya Kuala Lumpur , ia merupakan institusi pengajian tinggi Malaysia tertua dan berpangkat tertinggi menurut dua agensi penarafan antarabangsa, [6] [7] dan juga satu-satunya universiti di dalam pasca-kemerdekaan Tanah Melayu. [8]

  1. People also search for