Yahoo Web Search

 1. Post-punk - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Post-punk

  Post-punk is a diverse genre that emerged from the cultural milieu of punk rock in the late 1970s. Originally called "new musick", the terms were first used by various writers in the late 1970s to describe groups moving beyond punk's garage rock template and into disparate areas. Sounds writer Jon Savage already used "post-punk" in early 1978.

  • Late 1970s; United Kingdom
  • Refers to certain developments after punk, although some groups predate the movement.
 2. Kategoria:Grupe muzike post-punk - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Grupe_muzike...

  Faqet në kategorinë "Grupe muzike post-punk" Kjo kategori ka 3 faqe nga 3 gjithësej.

 3. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 4. Rock - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Rock

  Ky artikull ose seksion duhet të përmirësohet sipas udhëzimeve të Wikipedia-s. Ju lutemi ndihmoni edhe ju në përmirësimin e këtij artikulli. Muzika Rock ose Rock 'n' Roll është një lloj muzike e përcaktuar gjerësisht, që u zhvillua në vitet 1960 , me rrënjët e veta nga muzika Rock 'n' Roll dhe rockabilly , të cilat në ...

 5. Pashallëqet shqiptare - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Pashallëqet_shqiptare

  Pashallëku i Shkodrës (1757–1831) ishte një pashallëk gjysëm i pavarur nën Perandorinë Osmane, i lindur nga familja shqiptare e Bushatllinjëve. Territori fillestar i pashallëkut u shtrinte rreth Shkodrës dhe rrethinës së saj, në territorin e sotëm të Shqipërisë veriore dhe [[Mali te zi juglindor.

 6. Kategoria:Grupe muzike punk - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Grupe_muzike_punk

  Faqet në kategorinë "Grupe muzike punk" Kjo kategori ka 2 faqe nga 2 gjithësej.

 7. Https - Wikipedia

  https://sq.wikipedia.org/wiki/Https

  HTTPS ( Hypertext Transfer Protocol Secured ) është kombinim i Hypertext Transfer Protocol me Secure Sockets Layer/Transfer Security Layer protokolin me qëllim që të sigurohet enkriptimi dhe identifikimi i sigurtë i serverit , përdor portin 443.

 8. Rock - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org/wiki/Rock

  Ky artikull ose seksion duhet të përmirësohet sipas udhëzimeve të Wikipedia-s. Ju lutemi ndihmoni edhe ju në përmirësimin e këtij artikulli. Muzika Rock ose Rock 'n' Roll është një lloj muzike e përcaktuar gjerësisht, që u zhvillua në vitet 1960 , me rrënjët e veta nga muzika Rock 'n' Roll dhe rockabilly , të cilat në ...

 9. Robotika - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Robotika

  Shumë nga robotët e sotëm janë frymëzuar nga natyra, duke kontribuar në fushën e bio-inspired robotics. Koncepti i krijimit të makinave që mund të funksionojnë në mënyrë autonome daton që nga kohët klasike, por hulumtimi për funksionalitetin dhe përdorimet e mundshme të robotëve nuk u rrit ndjeshëm deri në shekullin e 20-të.

 10. Klan Kosova - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Klan_Kosova

  Vec prodhimeve të veta, Klan Kosova, transmeton edhe seriale mjaft të shikuara, emisione të Klan-it të Shqipërisë, si “Opinion” nga Blendi Fevziut, “Zona e Ndaluar” e Andi Bushatit, “E diela Shqiptare” me Ardit Gjebrenë, e shumë emisione të tjera.

 11. People also search for
 1. Ad
  related to: post-punk wikipedia biography shqip nje