Yahoo Web Search

 1. Power metal - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Power_Metal

  Power metal is a subgenre of heavy metal combining characteristics of traditional heavy metal with speed metal, often within symphonic context. Generally, power metal is characterized by a faster, lighter, and more uplifting sound, in contrast with the heaviness and dissonance prevalent, for example, in extreme metal.

  • Europe and the United States in the 1980s
 2. People also ask

  What are the characteristics of power metal?

  What is power metal vocals?

  Who is the pioneer of power metal?

  What is European power metal?

 3. List of power metal bands - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/List_of_power_metal_bands

  Power metal is a subgenre of heavy metal music combining characteristics of traditional metal with speed metal, often within symphonic context. Generally, power metal is characterized by a more uplifting sound, in contrast to the heaviness and dissonance prevalent in styles such as doom metal and death metal .

 4. Kategoria:Grupe muzike power metal - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Grupe_muzike...

  Faqet në kategorinë "Grupe muzike power metal" Kjo kategori ka 5 faqe nga 5 gjithësej.

 5. Progressive metal - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Prog_metal

  Progressive metal, as a distinct musical style, was primarily advanced by members of the American heavy/power metal scene of the mid-1980s, particularly Queensr che, Fates Warning and, later, Dream Theater. It has since developed over time in a non-linear fashion, with countless groups demonstrating innovations in personal ways.

 6. Heavy metal (harfiah: logam berat) ialah sejenis aliran muzik rock yang berkembang pada akhir 1960-an dan awal 1970-an. Dengan aliran muzik dalam blues rock dan psychedelic rock, band yang menciptakan logam berat maju, bunyi yang tebal dan besar-besaran, yang dicirikan oleh herotan yang sangat dikuatkan, gitar solo dilanjutkan, denyutan tegas, dan kenyaringan keseluruhan.

 7. Ronnie James Dio - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Ronnie_James_Dio

  Ronnie James Dio (i lindur me emrin Ronaldo Giovanni Padovan; 10 korrik 1942—16 Maj 2010), ishte këngëtar amerikan i muzikës heavy metal dhe krijues këngësh që ka bashkëpunuar me Elf, Rainbow, Black Sabbath dhe me atë të krijuar nga ai vetë Dio.

 8. Metal - Wikipedija, prosta enciklopedija

  sl.wikipedia.org/wiki/Heavy_metal

  Metal se je pojavil proti koncu šestdesetih in v zgodnjih sedemdesetih 20. stoletja, njegovi definitivni začetniki pa so bili Black Sabbath.Podzvrsti, ki so se oblikovale iz heavy metala, so thrash, death, black, speed, power, doom in mnogo drugih pozdvrsti ter kombinacij med zvrstmi.

 9. Wikipedia:WikiProject Intertranswiki/Albanian/Missing ...

  en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProject...

  Agjencia Shqiptare e Filmave • Agjensia Telegrafike Shqiptare • Albania • Albfilm • Antigoneja • Arkivi i Shtetit Shqiptar • Arkivi qëndror shtetëror i filmit • Arti në Shqipëri • Bashkimi i Gazetarëve të Shqipërisë • Bashkësia Islame e Shqipërisë • Blaca • DEBATIK • Historia e Kojës • Kallmeti • Kodet ...

 10. Muzik shqip, popullore - YouTube

  m.youtube.com/watch?v=nmlR-oU3nH8

  Muzik shqip, popullore - YouTube ... Albanian music

 11. People also search for