Yahoo Web Search

  • Princeton Township, New Jersey - Wikipedia
   • Princeton Township was a township in Mercer County , New Jersey, United States, that existed from 1838 until it was dissolved after it was merged with Princeton Borough in 2013 to form Princeton, New Jersey.
   en.wikipedia.org/wiki/Princeton_Township,_New_Jersey
 1. People also ask

  Is Princeton University in New Jersey?

  Where is Princeton Junction New Jersey?

  When did princeton become university of new jersey?

  What township is princeton nj in?

 2. Princeton, New Jersey - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Princeton,_New_Jersey

  Princeton is a municipality with a borough form of government in Mercer County, New Jersey, United States, that was established in its current form on January 1, 2013, through the consolidation of the now-defunct Borough of Princeton and Princeton Township.

  • 08540–08544
  • Mercer
 3. Princeton Township, New Jersey - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Princeton_Township,_New_Jersey

  Princeton Township was a township in Mercer County, New Jersey, United States, that existed from 1838 until it was dissolved after it was merged with Princeton Borough in 2013 to form Princeton, New Jersey.

  • 200 ft (61 m)
  • Mercer
 4. Princeton University - Simple English Wikipedia, the free ...

  simple.wikipedia.org/wiki/College_of_New_Jersey

  Princeton University is a private university in Princeton, New Jersey in the United States. It opened in 1746 with the name "The College of New Jersey". It was eventually named "Princeton University" in 1896. In conversation, it is simply called, "Princeton". Princeton is one of the 8 Ivy League colleges. It was the fourth official college in ...

 5. Universiteti Princeton - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Universiteti_Princeton

  Universiteti i Princeton (en: Princeton University) është një nga shkollat e larta më elitare në ShBA dhe bën pjesë në Ivy League, që grupon tetë universitetet më prestigjioze dhe të vjetra në ShBA-ve. Princeton ndodhet në zemër të New Jersey-it dhe është afër 100 km larg New York-ut.

  • Dei Sub Numine Viget
  • 1746
  • 2,275
  • Universitet privat
 6. Princeton University - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Princeton_College,_New_Jersey

  Princeton University is a private Ivy League research university in Princeton, New Jersey.Founded in 1746 in Elizabeth as the College of New Jersey, Princeton is the fourth-oldest institution of higher education in the United States and one of the nine colonial colleges chartered before the American Revolution.

  • College of New Jersey, (1746–1896)
  • Dei Sub Numine Viget (Latin), On seal: Vet[us] Nov[um] Testamentum (Latin)
 7. Princeton Junction, New Jersey - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Princeton_Junction,_New_Jersey

  Princeton Junction is an unincorporated community and census-designated place (CDP) located within West Windsor Township, in Mercer County, New Jersey, United States. [7] [8] As of the 2010 United States Census , the CDP's population was 2,465.

 8. Princeton, New Jersey - Wikipedia

  ro.wikipedia.org/wiki/Princeton

  Princeton, New Jersey este o comunitate aflată în comitatul Mercer, New Jersey, Statele Unite ale Americii. Universitatea Princeton își are aici sediul din 1756. Deși Princeton este un „oraș universitar”, există și alte instituții în zonă, printre care Institute for Advanced Study, Educational Testing Service (ETS), Opinion Research Corporation, Siemens Corporate Research ...

 9. Mercer County, New Jersey - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Trenton-Princeton,_NJ...

  Mercer County is a county located in the U.S. state of New Jersey.Its county seat is Trenton, the state capital. The county constitutes the Trenton-Princeton, NJ Metropolitan Statistical Area and is considered part of the New York Combined Statistical Area by the United States Census Bureau, but also directly borders the Philadelphia metropolitan area and is included within the Federal ...

 10. People also search for
 1. Ad
  related to: princeton new jersey wikipedia shqip