Yahoo Web Search

  1. About 14 search results
  1. en.wikipedia.org › wiki › PyramidPyramid - Wikipedia

    The pyramid is used in many different coats-of-arms associated with Port Elizabeth. Adjacent to the Pyramid is the lighthouse (1863) that houses the Nelson Mandela Bay Tourism office, as well as a 12 x 8 m South African Flag flying from a 65 m high flagpole. It also forms part of the Route 67 Public Art route.

  2. Indonesia (pengucapan bahasa Indonesia: [in.ˈdo.nɛ.sja]), dengan nama resmi Republik Indonesia (RI) atau lengkapnya Negara Kesatuan Republik Indonesia (NKRI), adalah sebuah negara kepulauan di Asia Tenggara yang dilintasi garis khatulistiwa dan berada di antara daratan benua Asia dan Oseania, sehingga Indonesia dikenal sebagai negara transkontinental, serta antara Samudra Pasifik dan Samudra ...

  3. Kuvendi i Shqipërisë është organi më i lartë legjislativ i Shqipërisë.. Kuvendi i Shqipërisë ose siç quhet ndryshe, parlamenti, është një dhomësh dhe përbëhet nga 140 anëtarë të zgjedhur një herë në katër vjet me sistem proporcional me zona zgjedhore shumemërore.

  4. sq.wikipedia.org › wiki › ApoloniaApolonia - Wikipedia

    Apolonia ndodhet 12 kilometra larg qytetit të Fierit. Apolonia si qytet u themelua në fillim të shekullit të shtatë para Krishtit nga kolonizatorët grekë që vinin nga Korinti. Të dhënat e para të pranisë së tyre janë të dokumentuara rreth vitit 588 para Krishtit. Emrin qyteti e mori për nder të perëndisë Apolon.

  1. People also search for