Yahoo Web Search

 1. About 8,690 search results
 1. Dec 29, 2021 · Pune. Dari Wikipedia bahasa Indonesia, ensiklopedia bebas. Pune ialah sebuah kota di Maharashtra, ...

 2. Menurut bancian India pada tahun 2001 Pune memiliki kadar pendidikan (kebolehan membaca) 77%, melebihi kadar purata kebangsaan 59.5%; dengan 55% lelaki dan 45% wanita mampu membaca. 11% dari populasi berusia di bawah 6 tahun. (2001)

 3. sq.wikipedia.org › wiki › Faqja_kryesoreWikipedia

  Wikipedia ( Enciklopedia e lirë), synon krijimin e një enciklopedie të plotë, pa gabime, në të gjitha gjuhët, e korrigjueshme nga të gjithë dhe e lirë për përdorim. Uikipedia përdor teknikën Wiki si mjet bashkëpunimi midis autorëve.

 4. sq.wikipedia.org › wiki › PunësimiPunësimi - Wikipedia

  Punësimi është një marrëveshje në pajtim me ligjin, mes : punëdhënësit dhe punëmarrësit. Shkalla e punësimit, përfaqëson të gjithë personat e punësuar gjatë kohës së matjeve statistikore. Në statistika përfshihen disa kategori të punonjësve në : sektorin bujqësor ; industri jo bujqësore ; punonjësit me kohë të ...

 5. www.wikipedia.orgWikipedia

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation. English 6 458 000+ articles Русский 1 798 000+ статей

 6. sq.wikipedia.org › wiki › PapunësiaPapunësia - Wikipedia

  Ky artikull ose seksion duhet të përmirësohet sipas udhëzimeve të Wikipedia-s. Ju lutemi ndihmoni edhe ju në përmirësimin e këtij artikulli. Papunësia paraqet përqindjen e të papunësuarve nga tërë kapaciteti i fuqisë punëtore në një territor të caktuar brenda një vendi apo në tërë vendin.

 1. People also search for