Yahoo Web Search

 1. About 9,040 search results
 1. sq.wiktionary.org › wiki › punëpunë - Wiktionary

  Puna është nder. Puna hap (sjell) punën po punove, të dalin patjetër edhe punë të tjera. Zuri (gjeti) punë. Ia mori dorën punës. Është njeri i punës. Puna e njeh njeriun. fj. u. Puna çan malet. fj. u. Pa punë s'ka gunë. fj. u. E ka punën në gjak. Fjalë pak e punë shumë.

 2. sq.wikipedia.org › wiki › Main_PageWikipedia

  Wikipedia është plotësisht e lirë, pa reklama, falë donacioneve të përdoruesve. Ndihmoni që Wikipedia të mbetet e lirë, bëni një donacion. Bashkëpunimi i javës është një projekt që ka si synim rritjen e numrit të artikujve cilësorë në Wikipedia. Çdo javë listohen disa artikuj për tu krijuar.

 3. Pune e mire qe interneti t'u jepet shqip, shqiptareve, por per mua ishte shume e veshtire ta kuptoj, megjithese jam shqiptar nga Republika e Shqiperise. Psh. nese mundeni me shpjegoni fjalen "cung" ne shqip e ne Anglisht. faleminderit.

 4. Pune, known as Poona until 1978 ( Marathi: [puɳe] ( listen); English: / ˈpuːnə / ), is the largest city in the state of Maharashtra and the 7 th most populous city in India, with an estimated population of 7.4 million as of 2020. It has been ranked as "the most livable city in India" several times.

 5. Shqip Emër . punë f. sh. puna fiz. Rezultati i veprimit të një forcë mbi një trup, e cila e zhvendos trupin në një drejtim të caktuar dhe shoqërohet me harxhim energjie. Punë mekanike. Njësitë e punës. Formula e punës. Treguesit e punës. Pa forcë nuk mund të bëhet punë. Harxhohet punë.

 6. The Pune ashram was by all accounts an exciting and intense place to be, with an emotionally charged, madhouse-carnival atmosphere. [58] [61] [62] The day began at 6:00 a.m. with Dynamic Meditation.

 7. sq.wiktionary.org › wiki › fjalëfjalë - Wiktionary

  Shqip [] Emër pandemik []. fjalë f.pandemik. gjuh. Njësia e mëvetësishme me e vogël e gjuhës, tërësi e pandashme e tingëllimit dhe e kuptimit e formësuar nga ana gramatikore, që pasqyron në mënyrë të përgjithësuar e shënon sende e dukuri të realitetit dhe riprodhohet e veçohet në rrjedhën e ligjërimit.

 1. People also search for