Yahoo Web Search

 1. Rap - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Rap

  Rap e ka prejardhjen prej kulturës afroamerikane, më shumë të traditës Griots. Prej një Toasting jamaikane filloj ka fundi i viteve 1960-a në qytetin afroamerikan . DJ-ët, të cilit në diskoteka edhe në clubs lishuan muzikën, lishojshin fore dhe kommentare në një Slang të rinis. Atë e bërën me rima dhe me ritmin të muzikës.

 2. Rock music - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/History_of_Rock_Music

  Rock music is a broad genre of popular music that originated as "rock and roll" in the United States in the late 1940s and early 1950s, and developed into a range of different styles in the mid-1960s and later, particularly in the United States and the United Kingdom.

  • Nicki Minaj - Chun-Li
   youtube.com
  • ЧУКУР 4 СЕЗОН 6 (99) СЕРИЯ РУУСКАЯ Озвучка
   youtube.com
  • Best Remix Dance Music 2018
   youtube.com
  • Loredana - SONNENBRILLE (prod. by Miksu / Macloud)
   youtube.com
 3. List of rock genres - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Rock_genre

  This is a list of rock music genres consisting of subgenres of popular music that have roots in 1940s and 1950s rock and roll, and which developed into a distinct identity as rock music in the 1960s, particularly in the United States and United Kingdom.

 4. Rock - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Rock

  Në vitet `70,rock-u u trupëzua me ndikime nga muzika soul, funk dhe ajo latine. Gjithashtu gjatë ketyre viteve pasuan shumë nënzhanre të tjera muzikore si soft rock, glam rock, heavy metal, hard rock, progressive rock, dhe punk rock. Nënzhanret e rock-ut që vazhduan në vitet `80 ishin New Wave, hardcore punk dhe alternative rock.

 5. Electronic rock - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Synth-rock

  Electronic rock is a music genre that involves a combination of rock music and electronic music, featuring instruments typically found within both genres.It originates from the late 1960s, when rock bands began incorporating electronic instrumentation into their music.

 6. Hard rock is a variation of rock music with roots in early 1960s garage rock and psychedelic rock. The term "hard rock" may be used several genres such as punk rock and grunge in order to distinguish them from the more radio-friendly pop rock genre.

 7. Wikipedia

  www.wikipedia.org

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation.

 8. Dwayne Johnson - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Dwayne_Johnson

  Dwayne Douglas Johnson (born May 2, 1972), also known by his ring name the Rock, is an American-Canadian actor, producer, businessman, retired professional wrestler, and former American football and Canadian football player.

 9. Rap Shqip 2021👑 Albanian Hip Hop & Rap - YouTube

  www.youtube.com/playlist?list=PLRbAgAjyBgD9...

  🇦🇱 𝐀𝐋𝐁𝐀𝐍𝐈𝐀 🇦🇱👐🇽🇰 𝐊𝐎𝐒𝐎𝐕𝐎 🇽🇰 👑 𝐑𝐚𝐩 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩 👑Rap Shqip 2021👑 Albanian Hip Hop & Rap Top Albanian Hits ...

 10. Muzika pop - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Muzika_pop

  "Pop" dhe "rock" janë afërsisht kushte sinonime deri në fund të viteve 1960, kur ata u bënë gjithnjë e më të dalluar nga njëri-tjetri. Edhe pse shumë nga muzika që shfaqet në rekord listat shihet si pop muzikë, zhanri dallohet nga tabela të muzikës.

 11. People also search for