Yahoo Web Search

 1. About 7,800 search results
 1. Jun 04, 2019 · Një ish ushtarak me të shkuar të errët drejton një grup refugjatësh egjiptianë për të kaluar kufirin përmes shkretëtirës. Ai duhet t’i mbrojë ata kundër një grupi të lig mercenarësh. Pharaoh's War (2019) me Titra Shqip. Shkarko Pharaoh’s War (2019) Shiko Pharaoh’s War (2019) Online. Titulli origjinal حملة فرعون.

  • (1)
  • Amr Saad
  • Raouf Abdelaziz
 2. Feb 14, 2019 · Andrei 16-vjeçar i ngathët është i dashuruar me shoqen e shkollës simpatike, por të ftohtë Ramona. Në pushime, megjithatë, ai takon Anemonën e shkëlqyer, e cila punon në një hotel …. Oh Ramona! (2019) me Titra Shqip. Shkarko Oh, Ramona! (2019) me Titra Shqip. Shiko Oh, Ramona! (2019) me Titra Shqip Online. Titulli origjinal Oh ...

  • (1)
 3. Katër studentë ekselentë universiteti detyrohen të përballen me veten në mënyra të tmerrshme kur eksperimenti i tyre i Fizikës Kuantike çon në një ekzistencë paralele të ngatërruar që i bën ata të pyesin se kush janë, çfarë është e vërtetë dhe çfarë jo.

 4. Holli, një vajzë që është venitur deri në padukshmëri duhet të gjejë rrugën e shpëtimit me ndihmën e të vetmit njeri që mund ta shohë dhe ta dëgjojë, ish-boksieri Shejn Blekuell.

 5. Pasi humbi nënën dhe shtëpinë e tij, Artur gjen një ngushëllim duke iu bashkuar me ushtrisë. Sidoqoftë, lufta nuk është aspak ashtu si ai e imagjinonte.

 6. Një ish i dënuar për një krim të sindikatës vendore është betuar të ndëshkojë shefin e tij pas 22 vitesh burgim të padrejtë. E vetmja gjë që po devijon planet e dhunshme është marrëdhënia e rifituar me të birin e tij të dashur.

 7. Një vrasës me pagesë pranon një punë të rrezikshme që shkon keq, duke e vënë në rrezik jetën e gruas së tij.

 1. People also search for