Yahoo Web Search

 1. Shivering - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Shivering

  Shivering (also called shuddering) is a bodily function in response to cold in warm-blooded animals. When the core body temperature drops, the shivering reflex is triggered to maintain homeostasis. Shivering is caused by anxiety. Skeletal muscles begin to shake in small movements, creating warmth by expending energy.

 2. Koala - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Koala

  Koala është një specie e cila gjendet në Australi dhe përfaqësuesi i vetëm i gjallë i familjes Phascolarctidae. Gjendet në rajonet bregdetare të Australisë jugore dhe lindore, nga Adelaide deri në pjesën jugore të Gadishullit Cape York.

 3. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 4. Këngëtari - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Këngëtari

  Këngëtari (apo vokalisti) është një person i cili intepreton vargjet (e shkruara) duke i përcjelluar ato me tinguj të këndëshëm apo të dëshiruar për veshin e njeriut dhe zakonisht atë e bëjnë para publikut nën përcjelljen e instrumenteve muzikore.

 5. Antagonisti - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Antagonisti

  Antagonisti është personazhi (apo grup të personazhëve, ose, nganjëherë një institucion) të një tregimit që paraqet opozitën të kundërt që heroi dhe/ose protagonisti duhet të përpiqet.

 6. Antropologjia - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org/wiki/Antropologjia

  Antropologjia (greqisht, anthropos = "njeri" dhe logos = "njohuri, dituri, mësim") është shkenca që studion njerëzimin në të gjitha këndvështrimet dhe veprimet jetësore, qoftë shoqërore ashtu edhe kulturore dhe fizike.

 7. Aktori - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org/wiki/Aktori

  Në ketë artikull flitet për aktorin, në përgjithshme, për aktorin e komedisë shiko komediani. Një aktor (shpesh edhe artist ) është një person i cili vepron, ose luan një rol, në një produksion artistik.

 8. Below is a list of television stations and TV providers broadcasting in the Republic of Albania National Public Channels RTSH 1 HD - RTSH 2 HD - RTSH 3 HD - RTSH Plus - RTSH Sport - RTSH Muzike - RTSH Film - RTSH 24 - RTSH Shqip - RTSH Kuvend National Private Channels Top-Channel - Vizion Plus - Tv Klan Use of the Site: Not at all www ...

 9. Plava - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Plava

  Shqip 2395 17.35% Malazisht 1838 13.31% Lidhje e jashtme. vendndodhja; Shiko edhe. Komuna Plava; Liqeni i Plavës; Koordinatat. Kjo faqe është redaktuar për herë ...

 10. FILMA24.Ai - Adresa e vetme origjinale! Shiko shkarko filma seriale me titra shqip! Netflix, indian, hindi, turk, erotik, aksion!

 11. People also search for