Yahoo Web Search

 1. Sintetizator de ritm - Wikipedia

  ro.wikipedia.org › wiki › Sintetizator_de_ritm

  În 1960, Raymond Scott a construit un sintetizator de ritm, și în 1963 o mașină de ritm numită Bandito the Bongo Artist. Le-a folosit la înregistrările seriei Soothing Sounds for Baby (1964). În Japonia, în 1964, firma Ace Tone (ulterior redenumită Roland) a construit mașina de ritm Ace Electronics R1 Rhythm Ace.

 2. Sintetizator de ritm - Wikiwand

  www.wikiwand.com › ro › Sintetizator_de_ritm

  Un sintetizator de ritm este un instrument muzical electronic menit să imite sunetul tobelor sau ale altor instrumente de percuție. For faster navigation, this Iframe is preloading the Wikiwand page for Sintetizator de ritm .

 3. În 1960, Raymond Scott a construit un sintetizator de ritm, și în 1963 o mașină de ritm numită Bandito the Bongo Artist. Le-a folosit la înregistrările seriei Soothing Sounds for Baby (1964). În Japonia, în 1964, firma Ace Tone (ulterior redenumită Roland) a construit mașina de ritm Ace Electronics R1 Rhythm Ace.

 4. Sintetizator - Wikipedia

  ro.wikipedia.org › wiki › Sintetizator

  Primul sintetizator electric a fost inventat în 1876 de către Elisha Gray cel care a inventat prototipul telefonului. [1] [2] Robert Moog a inventat un sintetizator electronic care a fost folosit de Wendy Carlos (care la acea vreme se numea Walter Carlos) în 1968 pentru înregistrarea albumului „Switched-on Bach”, un album care a ...

 5. Wikizero - Sintetizator de ritm

  www.wikizero.com › ro › Sintetizator_de_ritm

  Un sintetizator de ritm (numit și mașină de ritm) este un instrument muzical electronic menit să imite sunetul tobelor sau ale altor instrumente de percuție. Sunt folosite cu predilecție în muzica electronică. Cuprins. 1 Originea. 2 Sinteza sunetului de tobă. 3 Mașini de ritm programabile.

 6. relacionados a: Sintetizator de ritm wikipedia. See From Wikipedia - Compare Best Deals. ...

 7. Un sintetizator de ritm (numit și mașină de ritm) este un instrument muzical electronic menit să imite sunetul tobelor sau ale altor instrumente de percuție. Sunt folosite cu predilecție în muzica electronică. Originea. Primul instrument de acest fel a fost așa-numitul Rhythmicon, creat de Léon Theremin la cererea compozitorului Henry ...

 8. Sintetizator de ritm wikipedia - de búsqueda

  mx.search.yahoo.com › mobile › s

  relacionados con: Sintetizator de ritm wikipedia. Free Public Reputation Profile - For De To. www.mylife.com.

 9. Sintetizator de ritm wikipedia - de búsqueda

  mx.search.yahoo.com › mobile › s

  relacionados con: Sintetizator de ritm wikipedia. See From Wikipedia - Compare Best Deals. ...

 10. Sintetizator de ritm wikipedia - Yahoo Suchergebnisse

  ch.search.yahoo.com › mobile › s

  Sintetizator de ritm și Gary Numan · Vezi mai mult » Henry Cowell. Henry Cowell Henry Dixon Cowell (n. 11 martie 1897, Menlo Park, California – d. 10 decembrie 1965, Shady, New York) este un compozitor american de muzică cultă.

 11. People also search for