Yahoo Web Search

 1. Rajonet e Anglisë - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Rajonet_e_Anglisë

  Rajonet, të njohura më parë si Rajonet e Zyrës së Qeverisë, janë niveli më i lartë i ndarjes administrative në Angli.Midis 1994 dhe 2011, nëntë rajone kishin zëvendësuar zyrtarisht funksionet brenda qeverisë.

  • Rajone statistikore, Rajone administrative
  • 9
  • 1994
  • Angli
 2. Regions of England - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/English_regions

  A referendum was held in North East England on 4 November 2004, but the proposal for an elected assembly was rejected. In 2007, a Treasury Review for new Prime Minister Gordon Brown recommended that greater powers should be given to local authorities and that the Regional Chambers should be phased out of existence by 2010. [21]

  • Statistical regions, Administrative region (1)
  • England
  • 1994
  • 9
 3. People also ask

  What is south central England?

  What Sea separates England from France?

  What is the extent of southern England?

 4. The South East England Development Agency (SEEDA), was one of a number of regional development agencies in England.It was set up as a non-departmental public body in 1999 to promote the region and to enable a number of more difficult regeneration projects which otherwise might not take place.

 5. Anglia - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Anglia

  Anglia përbën dy të tretat qendrore dhe jugore të ishullit të Britanisë së Madhe, gjithashtu ka edhe ishuj nga të cilët më i madhi është Ishulli Wight.Ndan kufi me Skocinë në veri dhe me Uellsin në perëndim. Është më afër me Evropën kontinentale se cilado pjesë tjetër e Britanisë, e ndarë nga Franca vetëm nga 52 km det.

 6. Subdivisions of England - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Administrative_divisions...

  At the highest level, all of England is divided into nine regions that are each made up of a number of counties and districts. These 'government office regions' were created in 1994, and from the 1999 Euro-elections up until the UK's exit of the EU, they were used as the European Parliament constituencies in the United Kingdom and in England's European Parliament constituencies.

 7. Southern England - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Southern_England

  The South of England has a higher life expectancy than the North, however, regional differences do seem to be slowly narrowing: between 1991–1993 and 2012–2014, life expectancy in the North East increased by 6.0 years and in the North West by 5.8 years, the fastest increase in any region outside London, and the gap between life expectancy ...

 8. Geography of England - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Geography_of_England

  From Wikipedia, the free encyclopedia England comprises most of the central and southern two-thirds of the island of Great Britain, in addition to a number of small islands of which the largest is the Isle of Wight. England is bordered to the north by Scotland and to the west by Wales.

 9. Stampa:England Labelled Map - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Stampa:England_Labelled_Map

  East of England. London. South East ... South East. South West. East Midlands. West Midlands. Yorkshire and the Humber. North East. North West Kjo faqe është ...

 10. Oksford - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Oksford

  Oksfordi (en: Oxford /ˈɒksfərd/) është një qytet në rajonin Juglindor të Anglisë dhe kryeqendra e qarkut të Oxfordshire. Me një popullsi prej 159,994 banorësh ai renditet si qyteti i 52-të më i madh në Mbretërinë e Bashkuar.

 11. People also search for