Yahoo Web Search

 1. About 21,600 search results

 1. sq.wikipedia.org › wiki › StatistikaStatistika - Wikipedia

  2 days ago · Statistika është shkenca që studion marrjen, organizimin, analizimin dhe interpretimin e ndryshimeve sasiore në zhvillimin e shoqërisë, të ekonomisë, të kulturës etj., duke mbledhur të dhëna numërore për to, të cilat grupohen e përpunohen me metoda të veçanta. Statistika gjithashtu paraqet tërësinë e të dhënave numërore ...

 2. Mar 3, 2023 · Wikipedia shqip ka 149.942 përdorues të rregjistruar, 11 prej tyre janë me titull administrues dhe tre me titull burokrat. Wikipedia:Lista e Wikipedianëve sipas redaktimeve , listë e wikipedianëve që kanë mbi 1000 redaktime.

 3. sq.wikipedia.org › wiki › GjermaniaGjermania - Wikipedia

  Feb 13, 2023 · Gjermania (gjermanisht: Bundesrepublik Deutschland, lexo: Bundesrepublik Dojçland, ose Deutschland, lexo: Dojçland), zyrtarisht Republika Federale e Gjermanisë, ndodhet në pjesën qendrore të Evropës dhe kufizohet në veri me Danimarkën, në lindje me Poloninë, në juglindje me Çekinë, në jug me Austrinë dhe Zvicrën, në perëndim me Francën, Luksemburgun, Belgjikën dhe Holandën.

  • Republikë parlamentare federale
  • Gjermanisht
 4. sq.wikipedia.org › wiki › PrimatëtPrimatët - Wikipedia

  Feb 28, 2023 · Primatët ndahen në dy nënrende të dallueshme . Nënrendi i parë quhet strepsirrhinët, të cilët përmban lemurët , galagot dhe lorisidët . Këto primatët mund të gjenden në të gjithë Afrikën, Madagaskarin, Indinë dhe Azinë Juglindore .Nënrendi i dytë që përfshin edhe njëzet i referohen primatëve rhinariumit .

 5. Feb 24, 2023 · Gjykata Themelore në Prishtinë ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarve L.K, A.K, M.B dhe F.D. 08.03.2023. Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar masën e paraburgimit kundër të pandehurit Z.A për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale Krime lufte. 08.03.2023.

 6. Mar 14, 2023 · Gjykata Themelore në Prishtinë dhe degët e saj janë të hapura nga e hëna deri të premten, nga ora 08.00 deri në orën 16:00. Pauza fillon nga ora 12:00 – 13:00. Si mund te kontaktoj gjykatën lidhur me statusin e lendes time?

 7. Mar 15, 2023 · Gjykata Themelore në Prishtinë dhe degët e saj janë të hapura nga e hëna deri të premten, nga ora 08.00 deri në orën 16:00. Pauza fillon nga ora 12:00 – 13:00. Si mund te kontaktoj gjykatën lidhur me statusin e lendes time?

 1. People also search for