Yahoo Web Search

 1. Wikipedia

  www.wikipedia.org/?title=Steve_Koren

  Save your favorite articles to read offline, sync your reading lists across devices and customize your reading experience with the official Wikipedia app. Commons Freely usable photos & more Wikivoyage Free travel guide Wiktionary Free dictionary Wikibooks Free textbooks Wikinews Free news source Wikidata Free knowledge base Wikiversity Free course materials Wikiquote Free quote compendium ...

 2. Shikō - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Shiko

  Shikō, Shiko or Shikou (written: 志功 or 紫紅) is a masculine Japanese given name. Notable people with the name include: Shikō Imamura (今村 紫紅) (1880–1916), Japanese artist; Shikō Munakata (棟方 志功) (1903–1975), Japanese printmaker and painter

  • Male
  • Different meanings depending on the kanji used
  • Japanese
 3. Boeing B-17 Flying Fortress - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/B-17_Flying_Fortress

  The Boeing B-17 Flying Fortress is a four-engined heavy bomber developed in the 1930s for the United States Army Air Corps (USAAC). Competing against Douglas and Martin for a contract to build 200 bombers, the Boeing entry (prototype Model 299/XB-17) outperformed both competitors and exceeded the air corps' performance specifications.

  • 22 July 1935
  • Boeing
 4. iPhone - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/IPhone

  iPhone 4G. IPhone 4 është një smartphone me prekje i zhvilluar nga Apple. Kjo është gjenerata e katërt e iPhone, dhe pasues i iPhone 3G. Ai është dëshmuar në veçanti për thirrje video, konsumin e mediave të tilla si libra dhe revista, filma, muzikë dhe lojëra, për web të përgjithshme dhe për qasje në e-mail.

  • Multitouch
  • 2007
 5. RM (rreper, BTS) - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/RM_(rreper,_BTS)

  Në vitin 2015, ai publikoi mixet e tij të para solo, RM. Në tetor 2018, mixtape e tij e dytë, Mono, ishte albumi më i lartë i klasifikimit nga një solist korean në Billboard 200 chart, duke arritur kulmin në vendin e 26-te.

 6. Lista e basketbollistëve të NBA-së - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Lista_e_basketbollistëve...

  Këtu pason lista e basketbollistëve të NBA-së.Basketbollistët që luajn për momentin në ligë janë më të trashë (bold).Lista gjithashtu përmban basketbollistë edhe nga American National Basketball League (NBL), Basketball Association of America (BAA) dhe American Basketball Association (ABA).

 7. Koreja e Veriut - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Koreja_e_Veriut

  Gadishulli Korean ishte pjesë e Perandorisë Koreane deri kur u aneksua nga Japonia pas luftës ruso-japoneze të 1905-ës. Pas përfundimit të Luftës së Dytë Botërore, më 1945, u nda në sferat e ndikimit sovjetik dhe amerikan. U nda në zonat e okupimit sovjetik dhe amerikan më 1945, pas përfundimit të Luftës së Dytë Botërore.

 8. Kim Xhong-Il - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Kim_Jong_Il

  Kim Jong-il ose Kim Xhong II (Emri i lindjes Yuri Irsenovich Kim) lindi 16 shkurt 1941 Vyatskoye njē fshat nē Rusi shum afer kufirit me Koren Veriore dhe vdiq me 17 dhjetor 2011 Pyongyang ishte lideri Suprem i Rebulikës Popullore të Kores Veriore dhe Kryetar i partis komuniste qe udhëheq Korem e Veriut që nga viti 1948-.

 9. wWw.Shiko-Tv.Tk - TV-Shqip

  shiko-tv.weebly.com

  Per momentin muheni me ndergju muzik gjithashtu me downladu muzik Se shepjeti do te jemi me pamje te re te website Faleminderit per mirkuptin Nga Stafi i Website ,,::: Shiko-Tv.Tk :::,, Powered by Create your own unique website with customizable templates.

 10. Dështimi i zhvillimit të fetusit (Aborti) - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org/wiki/Dështimi_i_zhvillimit...

  Metodat. Stampa:Pseudo image. Mjekësore. Abortet mjekësore janë ato të shkaktuara nga ilaçet qe shkaktojne abortim . Aborti mjekësor u bë një metodë alternative e abortit me disponueshmërinë e analogëve të prostaglandinës në vitet 1970 dhe mifepristonit antiprogestogjen (i njohur edhe si RU-486) në vitet 1980.

 11. People also search for