Yahoo Web Search

 1. Filmovi besplatno gledanje sa prevodom bez registracije ...

  laysithatdert.bandcamp.com › album › filmovi-besplat

  Dec 08, 2018 · Kategorije su jasno naznačene i pregledne od domaćih filmova, preko akcije, komedije, drame pa sve do romantičnih i kriminalističkih žanrova. Filmovi su u HD rezoluciji. Reklame su zanemarljive i svedene na minumum. Strani filmovi su sa prevodom. Ovo je sajt za besplatno gledanje filmova bez registracije. Film nosi ocenu 7.

 2. Spasitelj (film) — Википедија

  sr.wikipedia.org › wiki › Spasitelj_(film)

  May 03, 2021 · Često sam se pitao da li je moguće napraviti antiratni film, zato što su ratni filmovi jako uzbudljivi, i uvek težimo da se poistovetimo sa jednom od zaraćenih strana. "Spasitelj" je pravi antiratni film. Mračan na početku, i nepotrebno ublažen na kraju, "Spasitelj" je značajno i pravovremeno ostvarenje.

 3. Hjuston, imamo problem! — Википедија

  sr.wikipedia.org › wiki › Hjuston,_imamo_problem!

  3 days ago · Hjuston, imamo problem! (енгл.Houston, We Have a Problem!) je pseudodokumentarna komedija slovenačkog režisera Žige Virca. Glavni protagonist je Ivan Pavić (glumi ga Božidar Smiljanić), navodni inženjer jugoslovenskog svemirskog programa, koga je Tito zajedno sa 25 inženjera tajno poslao u SAD, sa nadom da će uspeti da poprave nerazvijeni program o letu na mesec, koji je Tito na ...

 4. The Fast and the Furious - Wikipedia

  sh.wikipedia.org › wiki › The_Fast_and_the_Furious

  Apr 25, 2021 · Distibuirana od strane Universal Pictures franšiza je počela 2001. godine sa filmom Paklene ulice; praćena sa 6 nastavaka, 2 kratkometražna filma koja se nadovezuju na ceo niz i serijom video igara. Sa zarađenih preko 3,8 milijardi dolara do aprila 2015 na svetskom nivou, postala je najveća franšiza Universal Pictures-a svih vremena.

  • "Racer X", by Ken Li
  • Neal H. Moritz (1–8), Vin Diesel (4–8), Michael Fottrell (4–5, 7), Clayton Townsend (6)
 5. Napoleon Bonaparte – Wikipedija

  hr.wikipedia.org › wiki › Napoleon_Bonaparte

  May 05, 2021 · Napoleon I. Bonaparte (Ajaccio, 15. kolovoza 1769. – Sveta Helena, 5. svibnja 1821.), bio je francuski vojskovođa, državnik i car.. Kao dijete siromašnog korzikanskog plemića školovao se na francuskoj vojnoj akademiji i francusku revoluciju dočekao s činom topničkog satnika.

 6. Nikola Tesla – Wikipedija

  hr.wikipedia.org › wiki › Nikola_Tesla

  May 06, 2021 · Gotovo sve o čemu je govorio bilo je novo, na svakom predavanju prikazivao je začudne, uvijek različite pokuse. U Parizu je primio vijest da mu je majka na umoru, te je otputovao u Gospić. Na povratku je na poziv gradonačelnika M. Amruša održao 24. svibnja 1892. predavanje u Gradskoj vijećnici u Zagrebu.

 7. Drugi svjetski rat – Wikipedija

  hr.wikipedia.org › wiki › Drugi_svjetski_rat

  3 days ago · Drugi svjetski rat (1. rujna 1939. – 2.rujna 1945.) međunarodni je sukob koji je izbio 21 godinu nakon Prvog svjetskog rata.Vođen je na tri kontinenta i na svim svjetskim oceanima, a u njemu su sudjelovale gotovo sve države koje su tada postojale.

 8. Osmansko Carstvo – Wikipedija

  hr.wikipedia.org › wiki › Osmansko_Carstvo

  3 days ago · Osmansko Carstvo (na osmanskom turskom: دولتِ عَليه عُثمانيه, Devlet-i Aliye-i Osmaniye, što znači "Osmanska Uzvišena Država"; na modernom turskom: Osmanlı Devleti, "Osmanska država," ili Osmanlı Imparatorluğu, "Osmansko carstvo", drugi nazivi Osmanlijsko Carstvo, Otomansko Carstvo i Tursko Carstvo) je bilo tursko carstvo koje je 1299. godine osnovao Osman I. na ...

 1. Ad
  related to: strani film sa prevodom na srpski horor sve