Yahoo Web Search

 1. Traktati i fshehtë i Londrës - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Traktati_i_fshehtë_i_Londrës

  Traktati u hodh poshtë nga Kongresi i Lushnjes. Nenet e Traktatit te Fshehte te Londres · Neni 1 Një konventë ushtarake do të lidhet menjëherë midis Shtabit të Përgjithshëm të Francës, Britanisë së Madhe, Italisë dhe Rusisë.

 2. Traktati i fshehtë i Londrës - Other languages - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org/wiki/Speciale:MobileLanguages...

  Traktati i fshehtë i Londrës is available in 40 other languages. Kthehu tek Traktati i fshehtë i Londrës. Languages. Bahasa Indonesia; bosanski; català

 3. Diskutim:Traktati i fshehtë i Londrës - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Diskutim:Traktati_i...

  Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi artikullin Traktati i fshehtë i Londrës.Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike.

 4. Konferenca e Londrës (1912–1913) - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Konferenca_e_Londrës_(1912...

  Konferenca e ambasadorëve në Londër, mbajtur në 1912-1913 dhe njohur ndryshe edhe si "Konferenca e Paqes në Londër", ishte një takim ndërkombëtar i gjashtë Fuqive të Mëdha të asaj kohe (Britania e Madhe, Franca, Gjermania, Austro-Hungaria, Rusia dhe Italia).

 5. Londres - Wikipedia, la enciclopedia libre

  es.wikipedia.org/wiki/Londres

  En todo Londres los niños de raza negra y asiática superan en número a los niños blancos británicos en una proporción de seis a cuatro en las escuelas públicas. [152] Sin embargo, los niños blancos representan el 62 % de los 1 498 700 habitantes de la ciudad que tienen menos de 15 años (el 55,7 % blancos británicos, el 0,7 % blancos ...

 6. Traktati i Versajës - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Traktati_i_Versajës

  Traktati i Saint-Germain-en-Laye si pjesë e Austrisë asht nënshkruar më 10 Shtator të vitit 1919 me synim që të ndahet, të shkëputet nga ish Perandoria Austro – Hungareze në shtetin e vet austriak, duke formue republiken austriake.

 7. Traktati parashihte formimin e një Shteti Islamik Shqiptar, me një territor shumë të vogël i mbikqyrur nga Italia. Italia do të marrë territorin jug-perendimor që përfshin Vlorën, dhe i ishullin e Sazanit. Greqia do të marrë pjesën jugore të Shqipërisë.

 8. Traktati i Shën Stefanit - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Traktati_i_Shën_Stefanit

  Traktati i Shën-Stefanit (turqisht: Ayastefanos Antlaşması) i shkëpuste Perandorisë Osmane rreth 80 % të zotërimeve të saj në Gadishullin Ballkanik. Me shpresë se do të shmangte kundërshtimin e fuqive të tjera të mëdha, Rusia nuk mori për vete asgjë nga këto territore.

 9. Konferenca e Ambasadorëve në Londër, kasaphana e trojeve ...

  www.gazetadita.al/konferenca-e-ambasadoreve-ne-londer...

  Traktati i Fshehte i Londres eshte ne perfundim te aplikimit ! Çeveriu po i vjen ne perfundim me projektin “durana” ! Reply to this comment adi December 15, 03:25

 10. TARGET - Traktati i Fshehtë i Londrës - YouTube

  www.youtube.com/watch?v=VIp2Bx5qGRI

  Radio Television of Kosovo is the public service broadcaster in Kosovo. RTK operates five TV channels and two radio stations broadcasting a diverse programmi...