Yahoo Web Search

 1. Traktati i fshehtë i Londrës - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Traktati_i_fshehtë_i_Londrës

  Traktati i fshehtë i Londrës Traktati i fshehtë i Londrës (26 prill 1915) ishte marrëveshje e fshehtë e përfunduar midis fuqive të Antantës dhe qeverisë italiane për të plotësuar pretendimet e imperializmit italian në Shqipëri dhe lakmitë ekspansioniste të Serbisë, Malit të Zi dhe Greqisë.

 2. Diskutim:Traktati i fshehtë i Londrës - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Diskutim:Traktati_i...

  Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi artikullin Traktati i fshehtë i Londrës.Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike.

 3. Traktati i fshehtë i Londrës - Other languages - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org/wiki/Speciale:MobileLanguages...

  Traktati i fshehtë i Londrës is available in 40 other languages. Kthehu tek Traktati i fshehtë i Londrës. Languages. Bahasa Indonesia; bosanski; català

 4. Traktati i Versajës - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org/wiki/Traktati_i_Versajës

  Traktati i Versajës (frëngjisht: Traité de Versailles) ishte një nga traktatet e paqes në fund të Luftës së Parë Botërore. Kjo i dha fund gjendjes së luftës midis Gjermanisë dhe Fuqive Aleate. Ajo u nënshkrua më 28 qershor 1919, pikërisht pesë vjet pas vrasjes së Franz Ferdinand.

 5. Traktati i fshehtë i Londrës 1915, kishte hartuar zhdukjen e ...

  www.albeu.com/dossier/traktati-i-fshehte-i-lodres-1915...

  Traktati parashihte formimin e një Shteti Islam Shqiptar, me një territor shumë të vogël i mbikqyrur nga Italia. Italia do të marrë territorin jug-perendimor që përfshin Vlorën, dhe i ishullin e Sazanit. Greqia do të marrë pjesën jugore të Shqipërisë.

 6. Traktati parashihte formimin e një Shteti Islamik Shqiptar, me një territor shumë të vogël i mbikqyrur nga Italia. Italia do të marrë territorin jug-perendimor që përfshin Vlorën, dhe i ishullin e Sazanit. Greqia do të marrë pjesën jugore të Shqipërisë.

 7. (Me rastin e 100 vjetorit të Marrëveshjes së fshehtë të Londrës 26 IV 1915) PASOJAT. Shkruan: Prof. Dr. Hakif Bajrami. Institucionet serbe dhe jugosllave kanë publikuar deri me tash afro 200 tituj dokeumnetsh lidhur me Luftën e Parë Botërore.

 8. TARGET - Traktati i Fshehtë i Londrës - YouTube

  www.youtube.com/watch?v=VIp2Bx5qGRI

  Radio Television of Kosovo is the public service broadcaster in Kosovo. RTK operates five TV channels and two radio stations broadcasting a diverse programmi...

 9. Traktati i fshetë mes Francës, Anglisë dhe Rusisë që ...

  ekuiliber.com/2018/04/20/traktati-i-fshete-mes...

  Traktati parashihte formimin e një Shteti Islamik Shqiptar, me një territor shumë të vogël i mbikqyrur nga Italia. Italia do të marrë territorin jug-perendimor që përfshin Vlorën, dhe i ishullin e Sazanit. Greqia do të marrë pjesën jugore të Shqipërisë.

 10. Konferenca e Ambasadorëve në Londër, kasaphana e trojeve ...

  www.gazetadita.al/konferenca-e-ambasadoreve-ne-londer...

  Traktati i Fshehte i Londres eshte ne perfundim te aplikimit ! Çeveriu po i vjen ne perfundim me projektin “durana” ! Reply to this comment adi December 15, 03:25